BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

CÂND POLIȚIA LOCALĂ BAIA MARE DOARME, NOI AVEM IMAGINILE: Gașca de bombardieri din Hatvan recidivează. Apartamentele oamenilor luate ”la țintă”

Siguranța și liniștea băimărenilor din cartierul Hatvan este greu pusă la încercare la acest început de an. În 17 ianuarie 2024 vă prezentam imagini cu o haită de adolescenți care terorizau locatarii de pe strada Păltinișului. S-au liniștit după ce au apărut în presă, până în această seară (duminică, 28 ianuarie 2024).

””Nu mai avem liniște. Noapte de noapte 5-6 vlăjgani vin și ne bombardează geamurile cu bulgări de zăpadă. Sărim din pat speriați că nu știm ce se întâmplă. Râd, urlă, țipă. Nu mai rezistăm” spuneau oamenii la momentul respectiv.

”În acea zonă nu există camere de supraveghere. Avem colegi de la ordine publică care patrulează noapte de noapte. Ceea ce pot să vă spunem eu este că patrulele de ordine publică ale Poliției Locale o să fie mult mai active, o să fie mult mai prezente pedestru. Am dat dispoziții foarte clare” spunea Doru Dăncuș, viceprimarul cu atribuții de primar.

Bombardierii au reapărut

În această seară gașca de bombardieri s-a reactivat. Au terorizat oamenii de pe strada Mărășești, apoi s-au mutat din nou pe strada Păltinișului. O cameră de supraveghere i-a surprins fugind după ce au aruncat cu bulgări înghețați în geamurile unor apartamente. Numai că o cameră de supraveghere i-a surprins. Nu au mai mult de 13-15.

Așadar vă prezentăm, ÎN EXCLUSIVITATE IMAGINI VIDEO cu gașca de bombardieri minori. Poate, poate cineva îi va recunoaște. Poate chiar părinții îi vor recunoaște. Sau poate polițiștii?

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor: ”Abuzurile continuă la Penitenciarul Baia Mare. De la abuz sexual în formă continuată la presiune și amenințări”

Vasile Dale

LA CIORDIT ÎN SIGHET: O femeie din Mureș a ascuns bunurile sub cele 7 pondiole în Kaufland (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Tânăr cu probleme medicale batjocorit și spălat cu mopul pe cap de un bărbat din Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

4 mesaje

mo ianuarie 29, 2024 at 12:13 am

oare isi vor recunoaste parintii odraslele sa-i calmeze? sau nu-i cine?daca erau civilizati ii educau din prima…

Raspunde
Mihai ianuarie 29, 2024 at 6:56 am

Desființați poliția locală, cheltuie banii degeaba !!! Puneți jandarmeria la treabă!!! O grămadă de instituții în țara asta de cacao sunt înființate doar pentru sinecurile șefilor , plină poliția locală de grași foști gardieni publici care iau bani degeaba !!!

Raspunde
Nu contează ianuarie 30, 2024 at 5:21 pm

Ii găsiți noaptea în piața salajanca dormind prin mașini!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.