BREAKING NEWSImportantNational

Băimărean depistat de două ori consecutiv în timp ce conducea cu viteză excesivă pe drumurile Sălajului

Duminică, 28 ianuarie a.c., la ora 14.05, în localitatea Glod, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 37 de ani, din municipiul Baia Mare, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 103 km/h, înregistrată radar.

La diferență de câteva minute, același bărbat a fost depistat de un alt echipaj de poliție, în localitatea Bârsău Mare, în timp ce conducea autoturismul cu viteza de 113 km/h, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

Conducătorul auto care a depăşit de două ori limita legală de viteză cu peste 50 de km/h a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.650 de lei şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 180 de zile.

Acțiune în sistem cascadă desfășurată de polițiști

Polițiștii Serviciului Rutier Maramureș, în colaborare cu polițiștii din cadrul subunităților teritoriale ale Poliției Șomcuta Mare și Ulmeni, respectiv cu polițiștii Serviciului Rutier Sălaj, au acționat ieri, 28 ianuarie a.c., pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, în sistem cascadă.

Acțiunile de amploare s-au desfășurat pe D.N. 1C, tronsonul de drum Șomcuta Mare-Mesteacăn și pe D.J. 108A, ruta Gârdani-Ulmeni.

Polițiștii au aplicat 59 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice, dintre acestea 46 fiind constatate abateri pentru nerespectarea vitezei legale admisă. Valoarea sancțiunilor pecuniare a depășit 36.000 de lei.

Au fost reținute 11 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

MARAMURESUL INSANGERAT: 3 MORTI SI 26 RANITI INTR-O SINGURA SAPTAMANA PE SOSELELE JUDETULUI (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

VIDEO. Accidentare horror în Liga a IV-a Sălaj – Meci întrerupt 40 de minute!?

Vasile Dale

L-AŢI VĂZUT? Marița Nicolae, de 49 de ani, din Turț este căutat de sora lui

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.