Maramuresul Istoric

L-AȚI VĂZUT? MIȚIȚI GHEORGHE din Ruscova a dispărut de acasă

La data de 27 ianuarie a.c., polițiștii Secției 4 Leordina au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 51 de ani, despre faptul că, fratele acesteia – MIȚIȚI GHEORGHE –din Ruscova, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

SEMNALMENTE: 1,65 m înălțime, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten tuns scurt, fața ovală, iar ca semn particular, prezintă o cicatrice la nivelul ochiului drept.

La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de culoare albastru, geacă de culoare neagră, bocanci și o căciulă de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Te-ar putea interesa si

Deputatul Gheorghe Șimon (PSD Maramureș) implicat într-un accident rutier în Strâmtura. Două femei rănite. Ambii șoferi testați inclusiv pentru consum de droguri (EXCLUSIV VIDEO)

Vasile Dale

PETROVA: Reținut pentru violență în familie, amenințare și hărțuire asupra soției și fiicei sale

Redactie

VREME REA: Cod portocaliu de ninsori și viscol – Ninge abundent pe DN17C în pasul Dealul Ștefăniței (VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

EXCLUSIV FOTO: DISPĂRUT de 2 saptămâni a fost găsit fără viață lângă un pârâu din Ruscova – Stiri din Maramures februarie 13, 2024 at 11:14 pm

[…] L-AȚI VĂZUT? MIȚIȚI GHEORGHE din Ruscova a dispărut de acasă decedatleordinamaramureșpolitieruscovastiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.