Important

UN ALT CONTRACT DE FINANȚARE SEMNAT: Secția de Neonatologie din cadrul Spitalului Județean va fi dotată cu aparatură de ultimă generație

Continuă seria investițiilor în dezvoltarea sistemului medical din Maramureș prin implementarea proiectului “Dotarea compartimentului de terapie intensivă neonatală din cadrul Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” cu aparatură medicală de înaltă performanță”.

Practic, prin acest proiect va fi vom achiziționată aparatură nouă, de specialitate, necesară în Compartimentul de Terapie Intensivă pentru nou născuți de la SJUBM. Astfel, copiilor născuți prematur li se vor oferi servicii medicale mult mai complexe, folosind aparatură clinică de ultimă generație. Secția de Neonatologie din cadrul Spitalului Județean funcționează cu un număr de 45 de paturi, dintre care 10 sunt pe Compartimentul de Terapie Intensivă Neonatală.

“Proiectul este în valoare de 4,7 milioane de lei, iar în aceste zile am semnat contractul de finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliență – PNRR. Proiectul va fi finalizat în luna noiembrie 2024. Investim în sănătatea maramureșenilor”, spune managerul Oros George Alexandru.
foto: reginamaria.ro

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE 2 – EXCLUSIVITATE: Haos la Serviciul Poliției Rutiere Maramureș. 9 polițiști săltați de DGA. Acuzații de luare de mită în mod repetat

Redactie

PREGĂTIRI PENTRU ANIVERSARE: 171 de stejari vor planta jandarmii maramureşeni

Redactie

Fotografii incredibile: În Baia Mare străzile sunt ca ulițele din cătunele de munte

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.