BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV VIDEO – Braconaj pe balta Primăriei Remetea Chioarului. Trei suspecți prinși de poliție

În această după amiază, sub privirile neputincioase ale pescarilor care plătesc taxe, trei indivizi braconau în voie pe fosta baltă a AJVPS Maramureș, actualmente în administrarea Primăriei Remetea Chioarului. Pescarii au filmat și totodată au sunat la 112.

Conform surselor noastre printre persoanele prinse la fața locului s-ar afla și un individ care s-a pus stâpân pe anumite terenuri, excavandu-le fără autorizație.

Ce spune Poliția

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat trei bărbați cu vârste de 23, 53 și 61 de ani din Vălenii Șomcutei, Finteușu Mare și Remetea Chioarului.

De asemenea, la fața locului, pe malul lacului, au fost identificate o plasă mono filament, o undiță cu blinker și 10 pești din specia caras.

Bunurile identificate susceptibile că ar fi fost folosite la activitatea ilegală au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar cei zece pești au fost eliberați înapoi în baltă.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzută de art. 64, lit. l din O.U.G. nr. 23 din 2008, și anume pescuitul cu ostia, sulița, țepoaica și cu orice alte unelte înțepătoare sau agățătoare, prin greblare sau harponare.”

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: Impact între un microbuz şi un autoturism la Cicârlău. Zece persoane implicate, doi raniti (ACTUALIZARE)

Redactie

BORȘA – VIȘEU: Prins în flagrant în timp ce oferea spre vânzare parfumuri contrafăcute

Vasile Dale

LA DATORIE ȘI ÎN MINIVACANȚĂ: 28.000 pachete cu țigări de contrabandă confiscate de poliţiştii maramureşeni

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.