BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Alunecare de teren la Repedea, afectat DJ 187


Drumul județean 187 poienile de sub Munte Leordina a fost blocat mai bine de două ore azi noapte pe raza localității Repedea după ce dealul a luat-o la vale.

Cei de la Drumuri și Poduri Maramureș au intervenit în zonă cu un utilaj și au îndepărtat tonele de pământ care au venit de pe versant.

În zonă nu este prima alunecare de teren ultimul incident de acest gen a avut loc în toamna anului trecut. Polițiștii din Leordina au oprit traficul rutier pe perioada intervenției. În zonă se circulă pe un singur sens alternativ.
Vestea bună este că sunt doar pagube materiale și cei de la Drumuri și Poduri, din subordinea Consiliului Județean Maramureș, intervin prompt pentru a debloca carosabilul și a evita alte evenimente nedorite.

Condițiile meteo neobișnuite din această perioadă au dus la producerea unor fenomene naturale de risc în întreg județul. „Zilele trecute am avut parte de inundații în zona Borșa și Vișeu de Sus. Azi, infiltrațiile de la ploile abundente ne-au adus această provocare pe care ne străduim să o gestionăm cât mai repede și eficient. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Am dispus deplasarea de urgență a echipelor societății Drumuri și Poduri, care intervin cu utilaje grele, un TAFF și două buldoexcavatoare, pentru deblocarea drumului și asigurarea zonei. La o oră de la începerea acțiunii am reușit să degajăm o bandă de circulație. Estimăm ca până în jurul orei 1.00 să finalizăm curățarea și asigurarea carosabilului. Circulați cu atenție mereu, dar mai ales în această perioadă în care vremea nefavorabilă ne pune în dificultate”, spune Iopnel Bogdan, preşedinte CJ Maramureş.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Băimăreancă sechestrată într-un apartament de pe strada Gării pentru a o viola. Suspectul dus la audieri (actualizare)

Vasile Dale

ȘOCANT / ACTUALIZARE: Bărbat din Poienile de Sub Munte, găsit spânzurat

Vasile Dale

EXCLUSIV DOCUMENT: Corpul de control al Prim Ministrului României – verifică la sânge Ocolul Silvic Vișeu de Sus. S-au găsit nereguli grave

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult