BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Bărbat ucis de o maşină la Sighetu Marmaţiei. A traversat neregulamentar – actualizare


Accident rutier în această dimineaţă la Sighetu Marmaţiei. Un bărbat în vârstă de 75 ani ar fi traversat neregulamentar drumul național 18 (în apropierea unei treceri pentru pietoni spun unii martori), moment în care a fost surprins şi accidentat de un autoturism.

La fața locului au sosit echipajele medicale ale ambulanței. Din păcate medicii au fost nevoiți să constate decesul, leziunile suferite de acesta fiind incompatibile cu viața.

Soferul implicat a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero. Trafic în zonă este blocat.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

În această dimineață, la ora 07.20, polițiștii rutieri din Sighetu Marmației au intervenit la un accident rutier, produs pe strada Făget din municipiu.

În urma deplasării la fața locului și din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat în vârstă de 56 de ani din municipiu, aflat la volanul unui autoturism, condus înspre Vadu Izei, a surprins și accidentat mortal un pieton în vârstă de 75 de ani din municipiu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind zero. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Incendiu la o crescătorie de găini. Hala a ars în proporţie de 90 la sută

Redactie

AȚI VĂZUT-O? O minoră de 13 ani din Şomcuta Mare a dispărut de acasă. Fata a fost găsită (actualizare)

Redactie

Ionel Bogdan: ”Am validat decizia Biroului Politic Județean cu privire la excluderea dlui Mircea Cirț din PNL”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.