BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: În comă alcoolică, un băimărean a ajuns cu maşina în boscheţi (actualizare)

Un accident rutier s-a petrecut azi noapte în Baia Mare. Un băimărean de 42 de ani s-a urcat la volanul autoturismului personal, cu toate că a consumat cantităţi mari de băuturi alcoolice.

La un moment a lovit un alt vehicul, iar de acolo a fost proiectat în boscheţii de pe marginea părţii carosabile. Poliţiştii rutieri sosiţi la faţa locului şi-au pus mâinile în cap când au văzut că şoferul abia se ţine în picioare.

Etilotestul a arătat 1,63 ml/l alcool pur în aerul expirat. Din fericire nimeni nu a fost rănit, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale. Şoferul a fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

După ce a fost audiat poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore fiind cercetat pentru infracţiunea de conducerea a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. El a fost depus în arestul IPJ Maramureş.

Ce spune Poliția

Aseară, 08 februarie, la ora 20.18, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că, pe strada Rachetei, un autoturism a acroșat un autoturism parcat și a părăsit locul faptei, conducătorul acestuia fiind posibil să se afle sub influența băuturilor alcoolice.

La scurt timp, polițiștii au identificat autoturismul în cauză pe bulevardul Unirii, acesta fiind în afara părții carosabile, pe spațiul verde, cu partea din față a autoturismului lovită de un stâlp de electricitate.

La volan a fost identificat un bărbat de 49 de ani, din municipiu. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a șoferului, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Te-ar putea interesa si

CRIMINAL ÎN SERIE: Trei fete ucise, tăiate şi arse în butoaie de un mecanic auto

Vasile Dale

VIDEO – ACCIDENT TERIBIL LA HIDEAGA: A intrat cu un autoturism într-un autobuz plin cu navetiști (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

FEMEIA ÎN UNIFORMA DE POLIȚIE: Să protejezi viața necuvântătoarelor o nobilă misiune

Redactie

1 mesaj

mo februarie 11, 2024 at 1:33 am

pe ala de la Aramis l-au retinut 24 de ore?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.