BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Percheziții în stradă pe bulevardul Unirii din Baia Mare. Vizat a fost livratorul cu mesajul ”Am droguri” lipit de mașină (actualizare)

Mai multe echipaje ale Poliției municipiului Baia Mare, Poliției Rutiere Baia Mare, Poliției Canine din cadrul IPJ Maramureș efectuează în aceste momente o percheziție auto chiar în stația de autobuz de pe bulevardul Unirii din municipiu.

Vizat este un livrator șmecheraș care și-a lipit pe autoturism mesajul ”Am droguri”!

Vă reamintim că individul a fost filmat de colegul nostru Adi Rusu – Detectivul de presă Șoc de mai multe ori pe străzile din municipiul Baia Mare. Atunci avea mesajul lipit pe luneta autoturismului, lucru interzis de lege. Pentru a ocoli legislația livratorul l-a lipit acum pe portbagajul autoturismului.

Nu a fost zi lăsată de Dumnezeu să nu fiu oprit, și testat. De aceea am pus stickerul

Polițiștii au verificat amănunțit mașina dar și toate bunurile din interior. Nu au găsit droguri. Totodată, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, dar și cu aparatul drugtest. Ambele rezultate au fost negative.

Tânărul a declarat jurnaliștilor că poliția l-a oprit de nenumărate ori pentru a fi testat antidrog. Și totul din cauza mesajului pe care-l avea afișat pe autoturism.

”Am fost acuzat de multe ori că aș consuma și aș deține astfel de substanțe. Eu sunt livrator, cu asta îmi câștig existența. A fost o perioadă când am fost oprit foarte des. Atunci m-am enervat și mi-am lipit stickerul pe mașina. A fost o săptămână când nu m-a mai oprit nimeni. Nimeni. Lumea se leagă aiurea de ce mesaje îți pui tu pe mașină. Îl aveam pus pe lunetă și m-au lăsat fără certificatul de înmatriculare pentru că nu este voie acolo. Am zis ok. Îl mut mai jos și să văd ce îmi face.

Am refuzat drugtestul acum doi ani pentru că a dat pozitiv la 7 substanțe. Și am stat două luni până mi-au venit rezultatele și rezultatele au fost negative. Dar eu am stat lunile astea fără permis și am pierdut mult. Au fost multe erori. Sincer și cu aparatul asta nou nu am încredere. Mă duc unde doresc ei. La sânge. Eu nu am consumat așa ceva. Stickerul rămâne pe mașină dacă domnii polițiști spun că e legal. Din cauza asta l-am lipit pentru că nu a existat zi lăsată de Dumnezeu să nu mă oprească. E drept am avut și probleme la mașină: aveam roți neomologate, tobă sport. Le-am schimbat toate pentru a fi lăsat în pace” ne-a declarat șoferul în vârstă de 21 ani.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Cum și-a permis un fost polițist să blocheze DN18 în Vișeu de Sus cu o taximetru în care s-au găsit la final de iulie 500 grame de droguri (SURSE)

Vasile Dale

SPIRIT CIVIC LA TĂUŢII MĂGHERĂUŞ: Doi bărbaţi au predat poliţiei portofelele găsite

Vasile Dale

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ” Sunt onorat să fac parte din structura de conducere a UNBR, iar recunoașterea din partea colegilor care m-au susținut și votat reprezintă o certificare profesională, foarte importantă pentru mine, după 23 de ani de avocatură.”

Vasile Dale

7 mesaje

mo februarie 10, 2024 at 10:54 pm

asta-i ceva sado-masochist…in loc sa te feresti de probleme,faci tot ce-ti sta in putinta sa le provoci, pai atunci ia cu mustar…lipsa de atentie..

Raspunde
YourdoomisComming februarie 11, 2024 at 1:02 am

Care mort striga pe fundal , fac pariu ca are peste 40 de ani. Respect soferului ca a iesit negativ la toate .

Raspunde
nume februarie 11, 2024 at 11:47 am

Sunt multi care au avut de suferit degeaba din cauza asa ziselor drug-tests. Fara o reforma in lege o sa continuam sa picam de prosti. Luati exemplu de la tari mai dezvoltate. Sa se faca sondaje in randul populatiei (si nu ma refer la cei senili cu mintea patata de comunism)

Raspunde
anonim februarie 11, 2024 at 12:59 pm

Se pare că ce i se întâmplă acestui tânăr,se datorează așa-zisului jurnalist.Consider că se pot lua masuri împotriva lui.(jurnalistului)

Raspunde
Alex februarie 11, 2024 at 6:33 pm

Băiatul normal că e negativ atât la drug test / etilotest ar fi culmea sa și consume droguri având sticker pe mașină ..se fac de râs singuri polițiștii , gânditi va logic ce om ar fi așa idiot încât să își lipească sticker cu droguri și să le și consume in timp ce conduce ? Bătaie de joc e asta !

Raspunde
Diana februarie 12, 2024 at 12:36 pm

Pensatu Adi Rusu e suparat ca nu promoveaza ceva natural, cum promoveaza el gastele si puii de la angrosisti :)))))). Pana si la Satu Mare radem de el

Raspunde
Adevar Graiesc februarie 13, 2024 at 12:23 am

Nu a recoltat corect. Cu aparatul ala se iau probe dintre buci sa vada daca nu e pozitiv la urme de poli…pi

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.