BREAKING NEWSNationalRecomandate

EXCLUSIV – 1 kg de canabis : Moroșanca Ancuța Codruța și spaniolul Jose Emanuel au fost trimiși 30 de zile în arest preventiv

Au crezut că vor face o grămadă de bani rapid și ușor. Numai că ofițerii de la Crimă Organizată din Satu Mare le-au venit rapid de hac. Este vorba despre o femeie din Maramureș și un bărbat, cetățean spaniol. Cei doi au fost prinși în flagrant în timp ce vroiau să vândă 1 kg de cannabis unui ofițer sub acoperire.

Afacerea maramureșeano-spaniolă s-a lăsat cu un dosar penal de trafic de droguri de mare risc și instigare la infracțiunea de trafic internațional de droguri de risc.

Astăzi, procurorii DIICOT au cerut arestarea preventivă a celor doi suspecți. Ancuța Codruța din Maramureș și partenerul ei de afaceri, spaniolul Jose Emanuel a fost trimiși după gratii pentru următoarele 30 de zile.

Ce spune DIICOT

La 21 februarie a.c., cele două persoane au fost prinse în flagrant delict, în municipiul Baia Mare, după ce ar fi comercializat un kilogram de canabis (drog de risc), pentru 13.800 de lei.

Ulterior, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate 500 de grame de canabis, precum și alte mijloace de probă.

Din materialul probator administrat a reieșit faptul că cei doi bărbați, în cursul lunii februarie 2024, ar fi introdus în țară, din Spania, cantitatea de canabis, disimulată într-un colet, pe care l-ar fi preluat de la firma de transport, în aceeași zi, în care au fost prinși în flagrant delict.

Sursa foto principal: facebook.com

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

DUPA 10 ANI: TAGRO, primul tractor agricol românesc conceput și realizat pe platforma IRUM Reghin. VEZI CUM ARATA (FOTO)

Vasile Dale

FOTO: Accident rutier în Baia Sprie, două victime, una încarcerată – ACTUALIZARE

Redactie

TOT MAI DES: Șofer beat urmărit pe străzile din Baia Mare și oprit cu focuri de armă

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.