BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Judecătorii Tribunalului Maramureş l-a trimis în arestul poliţiei pe fiul fostului primar din Cavnic (actualizare)

Astăzi Tribunalul Maramureş a judecat contestaţia procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei cu privire la măsura măsura arestului la domiciliu dispusă în cazul tragediei petrecute pe raza localităţii Budeşti în dimineața zilei de 8 ianuarie 2024. Atunci fiul fostului primar din Cavnic s-a urcat băut la volan, s-a izbit de un stâlp şi a omorât o fată de 21 de ani. Alcoolemia a indicat 2,55 grame/l alcool pur în sânge.

Admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei împotriva încheierii penale nr. 142 din 13.02.2024 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sighetu Marmaţiei în dosarul nr. 500/307/2024, pe care o desfiinţează în totalitate şi, rejudecând:

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei în dosarul de urmărire penală nr. 6/198/P/2024 şi în consecinţă:

În temeiul art. 226, raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului B.D. fără antecedente penale, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, prevăzută de art. 192, alin.1 şi 2 Cod penal, şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzută de art. 336, alin.1 şi 2 Cod penal, totul cu aplicarea art. 38 alin. 2 Cod penal, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 22 februarie 2024 până în data de 22 martie 2024, inclusiv. Conform art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu azi, 22 februarie 2024.

Actualizare – IPJ Maramureș

ACTUALIZARE: Față de bărbatul de 39 de ani, care ar fi produs un accident rutier mortal în dimineața zilei de 8 ianuarie a.c. pe raza localității Budești, Tribunalul Maramureș a admis contestația formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

Te-ar putea interesa si

INCENDIU ÎN BAIA MARE: Acoperişul unei case de pe strada Turnătorilor a luat foc (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Descinderi la Vișeu de Sus – lipsire de libertate, tâlhărie calificată, șantaj și violarea vieții private. 3 indivizi au fost vizitați de mascați IPJ Maramureș (actualizare)

Vasile Dale

RUTIERE: Accident pe DJ 186, la Săcel, bărbat depistat în trafic cu dreptul de a conduce vehicule suspendat

Redactie

13 mesaje

Catalin februarie 22, 2024 at 7:52 pm

Spețele cu soferi betivi sau drogați ce au omorât oameni nevinovați + Legea Anastasia , ar trebui sa se termine rapid de tot . Totul e clar , premeditarea ( în situații de acest fel ) există ( a se vedea cum e la alții , bețiv sau drogat , te urci la volan și conduci + omori oameni = premeditare ! ) .
Orice proces cu soferi bețivi sau drogați ce au făcut accidente mortale cu victime , orice proces de acest fel + Legea Anastasia , ar trebui sa se termine repede de tot , maxim o lună ++++++ bețivul sau drogatul arestat din prima secundă !
3 ani , 5 ani , 7 ani sau cat se da pe Legea asta , eu cred că ar trebui sa fie PE VIAȚĂ , pt fiecare victimă ! ( la fel cum e in America ) . 2 victime decedate ? De 2 ori PE VIAȚĂ !!!
Cu VIAȚA nu trebuie sa se joace nimenea !
La volan , ca șofer , nu trebuie sa se urce niciun bețiv , niciun drogat !
VIAȚA ARE PRIORITATE !!! TOLERANȚA ZERO !!!

Raspunde
mo februarie 23, 2024 at 12:23 am

eu as pune un accent maaaaaare si pe situatia financiara a inculpatilor, care le da impresia ca pot cumpara si modela realitatea in favoarea lor, chiar si in acest caz s-au intamplat lucruri DUBIOASE, FARA REPERCURSIUNI pentru cei carora li s-a incredintat PUTEREA, in contextul in care societatea civila si-a pus sperantele in legea ANASTASIA ca va mai baga frica in cei ce recurg la astfel de comportamente reprobabile…cand cade cate-un capat din asta, ceilalti ciulesc urechile si li se mai taie din avantul pionieresc…scopul e ca acest comportament sa fie eradicat, in momentul de fata nu numarul de ani e problema, ci aplicarea pedepsei cu EXECUTARE..

Raspunde
Adi februarie 22, 2024 at 8:09 pm

Păcat că a murit o fatā….. totuşi, de ce să te urci în maşina unui şofer rupt de beat??? Puşcărie maximā, dar nici fata moartă nu era trează, de aia s-a urcat în maşina bețivului! Bindiu să facă mulți ani de puşcărie iar fetele să fie atente la cât beau şi ele + cât se droghează fetele !!!

Raspunde
mo februarie 23, 2024 at 12:28 am

pai tocmai ca beata fiind de unde stim noi ca a realizat ce se intampla? din betie te mai trezesti din somnul vesnic nu! asadar cei bauti trebuie lasati sa se trezeasca, nu OMORATI, de unde stim noi ca nu era inconstienta si au vrut sa profite de starea ei lipsita de aparare? ai mai vazut oameni care beau pentru prima data alcool si nu inteleg cat pot duce?

Raspunde
Catalin februarie 22, 2024 at 10:20 pm

Adi , treaba e simplă . Responsabilul șofer ! Șoferul ( orice șofer care face din astea ) , șoferul și doar șoferul e responsabil ! Șoferul trebuie să-și asume eventuale consecințe când se urca beat / drogat la volan și mai apoi omoară oameni nevinovați !
Nu are importanță dacă aia din mașină ( in acest caz ) , sau un eventual pieton / samd , daca aia erau beți dau drogați . Nu are importanță în astfel de spețe ! Nu ar trebui / nu e normal să aibă importanta în astfel de spețe !
Șoferul ( oricare ar fi el ) , daca e beat sau/ și drogat și a mișcat mașina din loc și macar 1m … tre să își asume eventuale consecințe grave !
Bețivii și drogații , șoferii ( !!! ) ar trebui sa înțeleagă că în momentul în care se urca la volan și mișcă mașina din loc , chiar și 1m , se pot întâmpla treburi f grave , iar ei ( repet ) când fac asta trebuie să își asume că riscă ani grei de temniță , își distrug viața , distrug viața victimelor și familiilor acestora .
Cu VIAȚA nu e de jucat ! TOLERANTA ZERO OT CONSUM DE ALCOOL SAU DROGURI SOFERILOR !
Azi , victimele șoferilor bețivi și/sau drogati pot sa fie ,, ăia,, . Maine , victime pot sa fie oricare dintre noi , dintre apropiații noștri !
Ai băut / te-ai drogat ??? NU PUNE MÂNA PE CHEILE MASINII !!!!!!!!!!!!!!!
Orice șofer prins băut sau drogat , ar trebui sa i se suspende instant carnetul pe minim X ANI ( nu luni !!! ) , sa fie obligați să meargă și la psiholog ( cum e in Germania ) , iar cei care fac și victime … PUSCARIE instant și carnetul ANULAT PE VIAȚĂ !

Raspunde
Catalin februarie 22, 2024 at 10:52 pm

O singură precizare vreau sa mai fac . De ce spun asta ? De ce gândesc așa ???
Explic chiar acum !
Hmmm … …
In urmă cu vreo 30 de ani , o domnișoară , tânără , frumoasă foc , singură la părinți , tocmai ce se angajase pe timpul verii , la benzinaria de lângă ,,spanzuratoare / de lângă facultate,, … Era prima zi de lucru … Pe seară , peste drum de job , fiind un non-stop cu toate cele , s-a dus fata să-și cumpere ceva de acolo . Strada mai ales seara era slab circulată ( strada aia ce duce spre deal ) … A trecut pe trecerea de pietoni , moment în care , un jegos bețiv , mort de beat , venind de la Sighet de unde locuia și având treabă exact atunci în acea zonă , jegosu ăla , beat fiind , a lovit fata ! … A lovit fata , și jegosul ăla nu a oprit decât mai încolo ( din câte am înțeles ar fi rămas fără benzină , de aia i s-a oprit mașina , că altfel tot mergea , fără să-i pese că a lovit un om ! ) . In fine … Dimineață poliția l-a arestat . Nu mai știu dacă a făcut jegosul bețiv pușcărie sau nu , sper că a făcut .
Fata murise …
Gunoiul jegos , bețiv , poate trăiește și în ziua de azi !
A curmat o viață tânără !!!
El poate are o familie , trăiește , e fericit …
Ea săraca , nu !
Poate unii dintre cei care cititi aceste rânduri , s-ar putea sa va amintiți acel incident / accident !
Eu n-o să uit niciodată acel tragic accident , nici pe ea nu o sa o uit niciodată ! ( nu explic nimic altceva )
Tocmai v-am explicat de ce am aceasta atitudine fara de șoferii bețivi / drogați !
NICIODATĂ N-O S-O UIT !
TOLERANȚA ZERO FAȚĂ DE SOFERII BEȚIVI / DROGATI !

Raspunde
dan februarie 23, 2024 at 11:55 am

Ce treaba e cu „fiul fostului primar din Cavnic”? De ce trebuie legata fapta de originea lui? Daca tatal nu ar fi fost un onorabil primar (datorita caruia (prin multiple eforturi)) s-a realizat aductiunea de gaz in Cavnic, ci un simplu cetatean, cum ar fi fost titlul articolului? Fiul unui simplu cavnicar a facut un accident? Sau nu mai era titlu de stire?
Jurnalistule, pe fata cu drogurile (canabis) din Spania, de ce nu o numesti „fata lui Marie din deal din satul…”?

Eu nu apreciez ca simplu cititor asemenea stiri tendentioase.

Raspunde
Vasile Dale februarie 23, 2024 at 12:01 pm

E strict treaba dvs. Nu va place… nu intrați pe site. Simplu si eficient. Citiți altele care nici măcar nu s-au sinchisit să publice știrea. Știm noi de ce. Numai bine

Raspunde
dan februarie 23, 2024 at 12:30 pm

Bravo,
Vasile Dale.
Ai raspuns ca la carte unei probleme de deontologie profesionala (ce o fi aia?).

Raspunde
mo februarie 23, 2024 at 1:16 pm

bosule avand in vedere derularea evenimentelor, opinia publica poate crede, pe buna dreptate, ca sincopele aparute au fost posibile datorita unor implicatii politice!!! Mafia lemnului la noi in tara are SPATE politic, de-aici apropourile, iar firma la care este director inculpatul, i-auzi: DIRECTOR, depinde de materie prima a carei sursa principala este furnizata de bajetii cu conexiuni…deci cu alte cuvinte, „cade” UNUL de-a lor!

Raspunde
mo februarie 23, 2024 at 1:25 pm

colac peste pupaza este si an electoral, deci banii firmei la care inculpatul este DIRECTOR parca economic ar fi tare bine veniti…#numazic sau tu ti-ai luat deja partea??? ca prea te legi de lucruri ce n-ar trebui sa conteze si te dai simplu cititor!

Raspunde
mo februarie 23, 2024 at 1:47 pm

„pe care o desfiinţează în totalitate” – sau in traducere libera ” mars in p*&a mea de ciuperci/paraziti, cancerul din justitia romaneasca, cica mafioti.. mafiotii p*&ii mele de inapoiati…voi si scarba aia ce o intrebat daca vreunul din cei morti e prezent in sala de judecata in cazul drogatului de la 2 mai….

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.