BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: ALELUIA – Judecătorii l-au trimis 30 de zile după gratii după ce ”Tinana” a bătut în stradă o femeie

În această seară, suspectul principal al unei agresiuni petrecute sâmbătă seara pe strada Păltinișului din Baia Mare, a fost prezentat de procurori în fața magistraților Judecătoriei Baia Mare. Cunoscut sub porecla de ”Tinana”, băimăreanul în vârstă de 38 ani era cercetat de comiterea infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

El a fost ridicat de polițiști luni după amiază din Aeroportul Cluj în timp ce vroia să părăseasca România cu o cursă Cluj Napoca – Luton, Londra.

Ce spune instanța

VARGA MIHAIInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 603/197/P/2024 din 27.02.2024 şi, în consecinţă:

În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 zile, din data de 27.02.2024 până în 27.03.2024 inclusiv, a inculpatului V M – …, pentru săvârșirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, prevăzută de art. 193 al. 2 și al. 2 ind.1 lit. c Cod penal şi tulburarea ordinii și liniștii publice, prevăzută de art. 371 al. 2 Cod penal, totul cu aplicarea art. 38 al. 1 Cod penal.

Respinge solicitarea apărătorilor inculpatului de a se dispune împotriva sa măsura preventivă a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar, ca neîntemeiată. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 27.02.2024, ora 19:45.

Inculpatul a contestat decizia judecătorilor.

Sursa foto principal: Facebook.com

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Arestat preventiv: Borseanul care si-a injunghiat nevasta si soacra a fost arestat preventiv

Vasile Dale

Jocuri de noroc: când poate începe un începător să încerce să joace pentru bani?

Vasile Dale

PREMIERĂ – Polițiști sub acoperire accidentați de un șofer care nu știa că este filat (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.