BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Fugit în Anglia, suspect pentru tentativă la omor, sigheteanul Daniel Pop Dragoș a fost dat în urmărire națională și internațională

Vă prezentam săptămâna trecută un caz absolut șocant petrecut la Sighetu Marmației. Acolo, doi tineri din Ferește au ajuns pe mâinile medicilor după ce au fost bătuți crunt cu răngile de alți tineri. Vă spuneam atunci că unul dintre suspecți ar fi părăsit teritoriul României având destinația Anglia.

Ce am scris noi s-a confirmat acum când suspectul a fost dat în urmărire națională și internată. Asta după ce procurorii Tribunalului Maramureș au cerut arestarea preventivă a acestuia pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor.

”Persoanele bănuite de comiterea faptei ar fi doi bărbați cu vârste de 26 și 31 de ani din Călinești și Sighetu Marmației” transmiteau reprezentanții IPJ Maramureș în momentul în care am publicat detalii despre acest caz. Noi v-am prezentat cine ar fi suspectul din Călinești. Acum vă prezentăm cine este individul din Sighetu Marmației dat în urmărire de polițiști. Vă informăm totodată că amândoi suspecții (alături de încă trei persoane) sunt trimiși în judecată într-un alt dosar penal care se află pe rolul Judecătoriei Sighetu Marmației (infracțiunea este tulburarea liniștii și ordinii publice)

POP DRAGOS DANIEL

Nascut în: Viseu de Sus, jud. MARAMURES, ROMANIA

Data nașterii: 12-01-1993

Cetățenie: ROMANIA

Domiciliat în: Sighetu Marmatiei, jud. MARAMURES, ROMANIA

Motivul: mandat de arestare preventiva

Fapta: tentativa de omor

Detalii: Prin incheierea penala nr.45DL din data de 20.03.2024 Tribunalul Maramures s-a dispus arestarea preventiva a inculpatului pe o durata de 30 de zile pentru comiterea infractiunilor de tentativa de omor si lovire si alte violente.

Ce spune Tribunalul Maramureș

POP Ş. DRAGOŞ DANIELInculpat

În temeiul art. 226 raportat la art. 202 alin. 1 şi 2 Cod procedură penală şi art. 223 alin. 1 lit.a şi alin.2 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş şi, în consecinţă:

Dispune arestarea preventivă a inculpatului POP DRAGOŞ DANIEL, cercetat pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor, prevăzută de art.32 alin.1 Cod penal raportat la art.188 alin.1 Cod penal şi lovire sau alte violenţe, prevăzută de art.193 alin.2 şi 21 lit.c Cod penal, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă.

Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare. P.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  45/2024  20.03.2024

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Peste 21 milioane de lei alocați pentru proiectul ”Dezvoltare Parc de Specializare Inteligență Bogdan Vodă”

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Pieton în comă după ce a fost lovit de o maşină la Ruscova. La volan era șeful DGASPC Poienile de sub Munte (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV: ÎN PRIMĂ INSTANȚĂ – Profesor de sport din Borșa condamnat la 2 ani de închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis. Trimis în judecată și pentru furt calificat

Vasile Dale

1 mesaj

Bella O martie 23, 2024 at 1:48 pm

Doamne ajuta sa îl prindeți și pe el și pe toată gașca lui, ca tare au fost acoperiți pana acum..

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.