BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

BUDEȘTI: A atacat polițiștii cu sabia și l-au împușcat în picior. Acum judecătorii l-au arestat preventiv

În baza activităților de cercetare penală desfășurate de polițiștii din Sighetu Marmației, prin ordonanță, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, a dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 55 de ani din Budești.

Acesta a fost implicat în evenimentul de la data de 20 martie a.c., produs în localitatea Budești, unde polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au efectuat uz de armă. Atunci bărbatul a atacat polițiștii care au fost chemați la un scandal cu o sabie, după ce în prealabil și-a bătut vecinul. Polițiștii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical iar apoi l-au împușcat într-un picior.

Bărbatul a fost depus ieri în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș Astăzi a fost prezentat în fața judecătorilor din Sighetu cu propunere de arestare preventivă.

Ce spune instanța

CICEU IOANInculpat

În temeiul art. 226 coroborat cu art. 223 alin. 2, art. 223 alin. 2 C.proc.pen. şi 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e Cod procedură penală, admite cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei şi dispune arestarea preventivă a inculpatului C. I., , fără antecedente penale, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, prev. de art. 257 alin. 1 şi alin. 4 C.pen. rap. la art. 206 alin. 1 C.pen., ultraj, prev. de art. 257 alin. 1 şi alin. 4 C.pen. rap. la art. 206 alin. 1 C.pen., cu aplic. art. 38 alin. 2 C.pen., pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 26.03.2024 şi până la data de 24.04.2024 inclusiv.

Respinge cererea inculpatului formulată prin apărător, privind luarea altei măsuri preventive.

Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi 26 martie 2024, ora 10,15. JUDECĂTOR DE DREPTURI ŞI LIBERTĂŢI. Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  299/2024  26.03.2024

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

PERCHEZIŢII ÎN MARAMUREŞ: Descinderi la membrii unei rețele specializate în contrabanda cu țigări (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: AVEM IMAGINILE Răscoalei” de la 1907 în variantă CHELINȚA, Ulmeni 2024

Vasile Dale

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.