Eveniment

Fiecare copac plantat este un pas către un viitor mai curat și sănătos

Ieri, 27 martie, polițiștii au format echipe mixte, alături de specialiști silvici și copii, în cadrul unei activități de împădurire. Acțiunea a fost organizată lângă rezervația naturală Bavna, iar scopul a fost acela de a da viață unei noi păduri și, prin puterea exemplului, de a transmite un mesaj cu privire la importanța protejării mediului înconjurător.

Astfel, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, în colaborare cu specialiștii din cadrul Direcției Silvice Maramureș, cu sprijinul unui grup de elevi de la Liceul Internațional Baia Mare și a reprezentanților mass-media, au reușit să transforme o suprafață de 4.500 mp de teren într-un spațiu care va deveni verde.

Pentru a-și lăsa impregnată contribuția și deopotrivă pentru a nu uita semnificația acestei zile, la baza fiecărui copăcel plantat, copiii au lăsat câte o dorință cu speranța că, pe măsură ce copacul va crește, dorința se va îndeplini.

Copiii au fost recompensați cu plăcinte, ceai și cu o mică plimbare cu autospeciale de poliție.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO: Carambol în zona în care s-a produs tragedia în care doi oameni au murit

Redactie

TRAGEDIE: În drum spre Mănăstirea Bârsana, s-a izbit cu ATV-ul de un parapet și a murit

Vasile Dale

FOTO CITITORI – ACCIDENT: A plonjat cu mașina în pârâul Băiuț

Redactie

1 mesaj

A martie 28, 2024 at 6:56 pm

Mai degrabă domnii milițieni ar pune osul la treabă și ar proteja ce deja este verde și este baza vieții: pădurea. Nu să fie în continuare retarzi și să spere că ceea ce plantează acum vor trăi să vadă o pădure. Țară de oameni fără minte.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.