EvenimentTara Lapusului

NOUTATE ÎN TÂRGU LĂPUŞ: 11 tineri de la Liceul Teoretic Petru Rareş s-au alăturat voluntarilor Maltezi

O echipă tânără şi entuziastă de voluntari Maltezi a luat ființă în data de 26 martie, în orașul Târgu Lăpuș, o echipă ce va susține activitățile Centrului Local pentru Prim Răspuns în Comunitate.

În urma rezultatelor excepționale obținute de-a lungul sesiunilor de pregătire teoretică și practică în cadrul Atelierului de Prim Ajutor în Şcoală, precum și a nivelului deosebit de implicare în activități specifice, 11 tineri de la Liceul Teoretic Petru Rareş din Târgu Lăpuș s-au alăturat voluntarilor Maltezi și vor participa în mod activ și susținut la acțiunile desfășurate de Serviciul de Ajutor Maltez Baia Mare, continuând o tradiție de aproape zece secole a Ordinului de Malta (Order of Malta) în sprijinirea celor bolnavi, a celor săraci și a celor marginalizați din societate.
Cu sprijinul partenerilor, Consiliul Judeţean Maramureş, Visit Maramureș, Rotaract T.E.A.M. Baia Mare, Printmasters Europe, Medimpact, Italsofa Romania, B. Braun, Serviciul de Ajutor Maltez Satu Mare-Máltai Szeretetszolgálat Szatmárnémeti, Serviciul de Ajutor Maltez în România, voluntarii răspund cu promptitudine pentru a sprijini locuitorii din Maramureș.

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: Pieton lovit de maşină în Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

INFRACŢIUNI RUTIERE: Dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului, minor prins la volan, sancţiuni pentru neutilizarea centurii de siguranţă

Vasile Dale

ACTUALIZARE – O mașina a zburat în râul Firiza în cartierul Ferneziu din Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.