BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: SIGHETUL SĂLBATIC – Bătaie cu topoarele la un supermarket din centrul orașului – actualizare

A fost bătaie generală la un market din centrul municipiului Sighetu Marmației. Mai multe persoane s-au încăierat iar la un moment dat unul dintre protagoniști a scos un topor. Mai mulți clienți au suferit atacuri de panică și au ieșit disperați din magazin.

Ceilalți au sărit cel care avea toporul și l-au deposedat de ”armă”. Apoi l-au bătut până a rămas ”lat” la intrarea în magazin.

Trei echipaje ale Poliției Municipiului Sighetu Marmației au sosit la fața locului. Totodată a venit și un echipaj SMURD. Paramedicii i-au acordat îngrijiri medicale bărbatului rănit și l-au transportat la Spitalul Municipal Sighet.

Polițiștii încearcă acum să îi identifice și pe ceilalți indivizi care au participat la bătaie. Aceștia au fugit de la fața locului.

ACTUALIZARE

Seara trecută, în jurul orei 22.00, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin apel de urgență 112, despre faptul că, în fața unui centru comercial, situat pe strada Bogdan Vodă, are loc un scandal.

Polițiștii care au intervenit la fața locului au stabilit faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii, un bărbat, de 44 de ani, ar fi fost agresat fizic de trei tineri, cu vârste de 19 și 21 de ani.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Te-ar putea interesa si

JUSTIŢIE: GREFIERII ANUNŢĂ PROTESTE ÎNCEPÂND DIN 1 FEBRUARIE

Vasile Dale

VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE: Tânără de 19 ani bătută de concubin la Câmpulung la Tisa. Femeie bătută de soț la Ruscova

Redactie

BĂNUIT DE FURT: Tână de 16 ani, reţinut de poliţiştii din Vişeu de Sus

Vasile Dale

1 mesaj

Marius aprilie 1, 2024 at 1:25 pm

Ia tras ” ferul”….Trebuia lăsați sa își termine treaba : unu era mort , celalalti la bulau… asa se scăpăm de un stol de păsări conlocuitoare !

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.