BREAKING NEWSEvenimentImportant

SE SCHIMBĂ VREMEA: Meteorologii au emis avertizări Cod galben și Cod portocaliu de vânt puternic

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN, pentru intervalul 1 aprilie, ora 20 – 2 aprilie, ora 08. Fenomene vizate: intensificări ale vântului, vijelii.
În intervalul menționat vântul se va intensifica treptat în Banat, Crișana, Oltenia, jumătatea vestică a Transilvaniei și în Maramureș, cu viteze de 55…65 km/h și pe arii restrânse 70 km/h, iar în a doua parte a nopții va avea aspect de vijelie. În Carpații Occidentali și în Carpații Meridionali, la altitudini mari, rafalele vor depăși 100…110 km/h.



AVERTIZARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN, pentru intervalul 2 aprilie, ora 08 – 2 aprilie, ora 22. Fenomene vizate: intensificări ale vântului, vijelii.

Pe parcursul zilei de marți (2 aprilie) vântul va avea intensificări susținute în toată țara, cu viteze de 55…65 km/h, iar local de 70…80 km/h. Pe alocuri se vor semnala vijelii. În zona montană înaltă, rafalele vor depăși 90…110 km/h.

Notă: În zona montană înaltă, în general la altitudini de peste 1600 m se vor semnala precipitații mixte, iar în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali se vor acumula cantități de apă de 10…20 l/mp.

COD PORTOCALIU, pentru intervalul 2 aprilie, ora 08 – 2 aprilie, ora 18. Fenomene și zone vizate: intensificări susținute ale vântului.
Vântul va avea intensificări susținute în județele Satu Mare, Sălaj, Maramureș, Cluj, Alba, Bistrița-Năsăud, Suceava, Neamț și Botoșani, iar mai ales după-amiaza și în județele Teleorman, Giurgiu, Ilfov și municipiul București, Călărași, Ialomița, Prahova, Buzău, Brăila și zona continentală a județelor Constanța și Tulcea. Vor fi viteze în general de 80…85 km/h, iar la altitudini mari în zonele montane, rafalele vor depăși 120 km/h.

Te-ar putea interesa si

Consiliul Județean Maramureș: Ucrainenii care ajung în Maramureș și stau o perioadă îndelungată pot solicita acordarea alocației pentru copii

Redactie

DELIR TOTAL LA TV: Cherecheș a spus că are soția gravidă, că își va bate soacra și că va fi din nou ”cel mai râvnit burlac al țării”

Vasile Dale

FOTO: Accident pe str. Grănicerilor. O autoutilitară s-a făcut zob după ce s-a izbit de un stâlp

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.