BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV VIDEO: Scandal în stradă la Fersig. Femeie amenințată cu moartea de un adolescent și doi adulți. Totul ar fi pornit de la live-urile de pe tik-tok

A fost scandal monstru între două familii din Fersig, comuna Maramureș. Totul ar fi pornit de la niște live-uri făcute pe tik-tok. Acolo s-au fi amenințat cu bătaia. Și nu ar fi fost doar atât. Un localnic susține că mai mulți indivizi ar fi pătruns în casa unei femei care ar fi fost amenințată cu moartea.

Totul s-ar fi întâmplat sub privirile a patru copii minori. Apoi cele două ”tabere” au ieșit în ulița satului Fersig. Unii dintre cei care au participat au avut asupra lor corpuri contondente (bâte).

Imaginile video surprinse confirmă acest lucru. Mai mult, sunt și înregistrări audio ale amenințărilor primite pe rețelele de socializare. Ba chiar sunt arătate imagini cu cuțitele care îi așteaptă pe unii dintre cei implicați.

AVERTISMENT: Imaginile video conțin și LIMBAJ LICENȚIOS!

Scandalul din stradă a fost aplanat de echipajele de poliție chemate în ajutor. Astăzi s-au depus și plângeri la Postul de Poliție din Satulung.

Ce spune IPJ Maramureș

Astăzi, 1 aprilie a.c., polițiștii Postului de Poliție Satulung au fost sesizați prin plângere de către o tânără de 24 de ani despre faptul că, în seara de 30 martie a.c, aflându-se în incinta domiciliului ei din localitatea Fersig, ar fi fost amenințată.

Persoanele bănuite de comiterea faptei ar fi un bărbat în vârstă de 47 de ani și doi tineri de 15 și 22 de ani.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Un râs s-a cocoțat noaptea trecută pe o mașină, în Ilva Mare

Redactie

ACCIDENT: Trei autoturisme avariate pe strada Europa din Baia Mare și doi răniți. Cauza: un șofer beat la volan

Vasile Dale

EXCLUSIV: Un șofer din Racșa și-a distrus bolidul de lux în Cernești. A fugit de la locul accidentului (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.