BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

DUȘI ÎN ARESTUL IPJ IAȘI: Polițistul de frontieră și soția lui angajată a unei bănci au fost reținuți. Cine sunt suspecții și cu cine se afișau în online

Revenim asupra subiectului prezentat în exclusivitate de www.vasiledale.ro despre agentul de poliție de frontieră din Sighetu Marmației și despre soția lui, angajată la bancă din Sighet care au fost săltați de mascați. Cei doi ar fi plasat monedă falsă prin cumpărarea de produse ieftine de la mai multe societăți comerciale din județul Iași. Astfel spălau ei banii falși.

Chiar nimeni nu a observat nimic suspect?

Am ”navigat” puțin prin profilurile celor doi suspecți de pe rețelele de socializare. Am rămas cu o singură întrebare în minte: chiar nimeni nu a observat nimic suspect în comportamentul celor doi?

Interesant este faptul că polițistul de frontieră angajat la Serviciul Management Resurse Umane din cadrul ITPF Sighetu Marmației și-a dat demisia.

Culmea este că pe rețelele de socializare cei doi soți pozau într-o familie model afișându-se pe lângă șefi din Poliția de Frontieră, pe lângă șefi din cadrul Poliției Sighetu Marmației. Chiar au fost nășiți de un adjunct din Poliție. S-au afișat și cu grefierul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației care a reușit să sustragă și să distrugă sute de probe din dosarele penale aflate în lucru. Au avut petreceri la o renumită pensiune din Maramureșul istoric, erau amici cu un protopop. Să nu mai spunem și că părinții suspectei au avut legături cu poliția: mama a fost secretară iar tatăl femeii colonel în Poliție.

Și am putea continua dar ne oprim aici și vă prezentăm poziția oficială a Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași

La data de 1 aprilie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași, împreună cu cei ai Oficiului Național Central pentru Combaterea Falsului de Monedă și ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară, în județul Maramureș, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 18 august – 20 august 2023, la mai multe societăți comerciale din județul Iași, s-ar fi prezentat, alternativ, un bărbat și o femeie, care ar fi pus în circulație bancnote contrafăcute, din cupiură de 100 de lei, realizate pe suport de plastic, modul de operare indicând faptul că persoanele au urmărit o maximizare a profitului rezultat în urma punerii în circulație a bancnotelor contrafăcute, prin achiziționarea de produse cu valoare relativ redusă.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite 61 de bancnote din cupiură de 100 de lei, contrafăcute, acestea fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, în cauză există suspiciunea rezonabilă că persoanele cercetate ar fi pus în circulație bancnote contrafăcute din cupiura de 100 de lei, realizate pe suport de plastic și în alte județe, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt.

Astăzi, cele două persoane cercetate au fost reținute pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, cu propuneri legale.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș și cel al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală și de prezumția de nevinovăție.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO CITITORI: O maşină a ajuns în şanţ pe DJ184

Vasile Dale

EXCLUSIV – Avem imaginile tragediei de la Leordina. Fără permis, tânărul de 19 ani s-a rostogolit cu BMW-ul, fiind aruncat pe geam. A murit pe loc

Vasile Dale

URMARE INCIDENT DN1C ŞOMCUTA MARE: Şoferul TIR-ul identificat şi cercetat penal de poliţie (FOTO-VIDEO)

Vasile Dale

1 mesaj

mo aprilie 3, 2024 at 10:44 am

hah grefierul de la Sighet, cin se-aseamana se-aduna, oare veni-va ziua in care sa i se infunde si la judecatorul care mai ca l-a facut scapat pe DIRECTORUL Aramis dupa ce a facut un accident in care a murit o copila de 21 de ani, fiind baut cu 2,55 in sange si drogat?

Si daca tot e vorba de carre MAI, ce s-a mai intamplat cu boschetarul de la permise care a fost saltat la Suceava unde era delegat si s-a dus cu o masina de 80000 de euro?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.