BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

FONDURI PENTRU ROMÂNIA MODERNĂ ȘI REFORMATĂ: Sediul Poliției Orașului Borşa transformat

La nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș se află în derulare investiția “Creșterea eficienței energetice prin reabilitarea termică și modernizarea Sediului Poliției Orașului Borșa”, proiect finanțat în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență – PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1, Componenta 5- Valul renovării / Axa 2-Schema de Granturi pentru eficienţă energetică în clădiri publice/ Operaţiunea B.2. – Renovarea energetică aprofundată a clădirilor publice.

Contractul de finanțare a fost semnat în data 15.09.2022 iar cu data de 05.12.2023 a fost dat ordinul de începere a lucrărilor cu o durată de execuție de 12 luni, la finalul cărora, lucrătorii de poliție din cadrul Poliției Orașului Borșa vor beneficia de cel mai modern sediu de poliție din județ.

Prin realizarea proiectului se urmărește creșterea eficienței energetice în clădirile publice, scăderea consumului anual de energie primară, scăderea consumului anual specific de energie pentru încălzire, scăderea consumului anual specific de energie electrică, scăderea anuală a emisiilor echivalent CO2, gestionarea inteligentă a energiei și utilizarea energiei din surse regenerabile.

Investiția propusă are scopul de a reduce consumul de energie, de a crește eficiența energetică, conducând la o îmbunătățire substanțială a performanței energetice a clădirii, respectiv creșterea eficienței energetice a sistemelor tehnice.

Valoarea investiției se ridică la suma de aprox. 3.351.230,79 lei TVA inclus (din care 1.663.675,69 lei TVA inclus reprezentând cheltuieli eligibile) și cuprinde cheltuieli pentru renovarea și eficientizarea energetică a clădirii, cheltuieli pentru echipamente de producere a energiei din surse regenerabile precum și toate dotările necesare unui sediu de poliție modern, adaptat zilelor noastre.

Te-ar putea interesa si

URMARE ACCIDENT VAD: A murit la spital și șoferul în vârstă de 21 ani. Pasagera a decedat pe loc (VIDEO)

Vasile Dale

Gheorghe Turda vrea ca maneliştii să primească atestate pentru a cânta

Vasile Dale

EXCLUSIV: Biciclist accidentat grav la Moisei. Șoferul a fugit și este căutat de poliție – actualizare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.