BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Avem imagini de la audierea criminalului în serie Grigore Bota. A povestit cum ucidea boschetarii

Vă prezentăm în exclusivitate imagini video de la audierea criminalului Grigore Bota, cel mai mare criminal în serie din România post-decembristă. Ar fi ucis 11 bărbați, toți oameni ai străzi.

Grigore Bota a ajuns în custudia anchetatorilor după ce al 12 bărbat a scăpat cu viață și a strigat după ajutor. O patrulă de poliție aflată întâmplător în zonă a auzit strigătele și a intervenit. Acolo l-au prins pe cel supranumit ”Brancardierul morții” sau ”Ucigașul de boschetari”.

În cele ce urmează vă prezentăm secvențe video din timpul audierii lui Grigore Bota. Avocatul care l-a reprezentat în această fază a cercetării penale a fost av Florin Andreicuț.

Bota povestește procurorului Horațiu Baias cu lux de amănunte cum a comis crimele. Vă avertizăm că declarațiile video sunt pur și simplu șocante!

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Ștrandul Termal Tășnad și-a deschis porțile, cu cea mai terapeutică apă termală și multe surprize

Redactie

EXCLUSIV: Medic stomatolog din Baia Mare urmărit în trafic și amendat abuziv de polițiști (FOTO)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: Accident la intrare în Ilba. Două mașini s-au ciocnit

Redactie

2 mesaje

andrei aprilie 6, 2024 at 4:53 am

monștri printre noi !

Raspunde
EXCLUSIVITATE: AVEM INTERVIUL – Grigore Bota a vorbit pentru prima dată după 24 de ani de pușcărie. ”Au pândit ca lupii la poartă! De asta nici nu am vrut să vorbesc” – Stiri din Maramures aprilie 10, 2024 at 8:31 pm

[…] EXCLUSIV VIDEO: Avem imagini de la audierea criminalului în serie Grigore Bota. A povestit cum ucid…EXCLUSIV VIDEO: Ucigașul de boschetari ESTE LIBER! Grigore Bota (65 ani) nu a scos niciun cuvânt în fața jurnaliștilorEXCLUSIV VIDEO: Doi dintre ofițerii criminaliști din Maramureș – mărturii cutremurătoare din dosarul celui mai mare criminal în serie din istoria României postdecembriste baia maredeclarațiiexclusivgrigore botainterviu botamaramureșstiri baia marestiri maramuressuciu de josDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.