BREAKING NEWSELECTORALE

Vasile Coman, primar Vișeu de Sus: ”FAPTE NU VORBE – 5 străzi din Vișeu de Sus intră într-un proces de modernizare”

Alte 5 străzi care intră într-un amplu proces de modernizare – Mihail Kogălniceanu, Alexandru Ioan Cuza, Măgura, Fântânele, Vânătorilor!

Dacă alții nu fac altceva decât să depună fel și fel de reclamații false, care, în mod evident, nu pot fi probate, să mintă, să dezinformeze populația, să creeze haos și să se chinuie, fără niciun rezultat, să arunce într-un con de umbră munca noastră, noi venim, din nou, cu rezultate concrete, cu fapte și cu proiecte care continua dezvoltarea orașului.

Având la bază documentații tehnico-economice elaborate de firme de proiectare specializate, azi, data de 05.04.2024, au fost atribuite, din fonduri bugetare locale, 4 contracte de lucrări pentru realizarea obiectivelor de investiții amintite anterior, respectiv asfaltarea străzilor Mihail Kogălniceanu, A.I. Cuza, Măgura, Fântânele și Vânătorilor și alte lucrări conexe prevăzute în cadrul proiectelor tehnice (canalizare pluvială, rigole de scurgere, consolidări, etc.)

Lucrările vor fi demarate în cel mai scurt timp posibil, urmând ca în câteva zile să procedăm la predarea amplasamentelor către firmele constructoare și emiterea Ordinelor de începere a lucrărilor.

Rând pe rând, vom implementa cât mai multe dintre proiectele de infrastructură pe care le avem, mai ales în contextul în care se creionează o colaborare trainică pe urmărtorii 4 ani, avându-l pe prietenul meu Gabriel Valer Zetea la cârma Consiliului Județean Maramureș, de a cărui susținere vom avea parte, fără doar și poate!

Mulțumesc, dragi vișeuani, pentru sprijinul pe care ni-l oferiți mie și echipei mele, alături de care am muncit, muncesc și voi munci în continuare.

Noi nu avem timp să semănăm ură și dezbinare. Noi muncim și ne bucurăm să vedem că localitatea noastră înflorește! Continuăm MUNCA!

ÎMPREUNĂ!

Cu deosebit respect, Primar, Vasile Coman

#modernizare #infrastructură

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Polițiștii de frontieră au tras cu armele după 4 contrabandiști ucraineni în Lunca la Tisa. Unul a fost prins

Vasile Dale

CASCADORIE PE DN17: UN TIRIST DIN MARAMURES S-A RASTURNAT CU MASTODONTUL IN PODIREI (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

DUMINICA EVENIMENTELOR RUTIERE: Accidente în Baia Mare pe str. Gh. Şincai şi str. Măcinului

Vasile Dale

1 mesaj

Claudiu aprilie 7, 2024 at 1:14 pm

In timpul revolutiei culturale din China. Copii si-au mancat parintii, elevii au mancat profesorii. iar toti i-au mancat chiar pe cei dintre ei care pareau prea frumosi, chiar daca erau de partea revolutiei.

Asa si domnul partener cu Vor Zakone. e frumos, are obrajii rotunji si carnosi, copii lui probabil sunt frumosi. Doar ca Maramuresul e considerat Vasluiul Transilvaniei. Cea mai saraca zona din zona. La o mica criza culturala ce se prevesteste prin occident, nu stiu cum ar scapa el nemancat la ce obraji frumosi are.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.