BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: ”Dorel de Borșa” – Un macaragiu a reușit contraperformanța de a-și răsturna utilajul!

Imagini incredibile ne-au sosit astăzi de la Borșa. Acolo o stradă a fost blocată după ce o macara s-a răsturnat. Sau mai bine zis a fost răsturnată de un ”Dorel” macaragiu.

Conform informațiilor transmise de cititorii noștri macaraua a fost adusă în zonă pentru că se efectuau lucrări la un imobil privat. Astăzi dimineață însă, cel mai probabil macaragiul nu ar fi asigurat utilajul așa cum scrie la carte, iar macaraua s-a răsturnat.

Numai o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit și nici să nu se înregistreze pagube materiale. Exceptând bineînețeles utilajul răsturnat care a fost avariat. Zona a fost împrejmuită imediat iar accesul auto în zonă a fost blocat. O altă macara va fi adusă în zonă pentru a o ridica pe cea ”căzută la datorie”.

Te-ar putea interesa si

Până la 11 septembrie, vom avea un nou spațiu modelat și dotat conform nevoilor și standardelor în vigoare, care să poată să găzduiască cel puțin 40 de copii antepreşcolari

Redactie

CA LA POPICE: 4 mașini implicate într-un carambol pe bd Traian din Baia Mare. O persoană rănită (VIDEO)

Vasile Dale

SCANDAL ÎN GARA CFR BAIA MARE: Trenul Baia Mare – Jibou avea un singur vagon, neîncăpător pentru cei peste 130 de călători (VIDEO, GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.