BREAKING NEWSELECTORALE

Primele 50 de apartamente din noile blocuri ANL de pe bulevardul Regele Ferdinand sunt finalizate! În aproximativ două săptămâni, vor fi locuite de către tinere familii de băimăreni

A fost o mare bucurie și onoare pentru mine mai întâi ca om, apoi în calitate de primar interimar, să fiu prezent la această etapă de înmânare a formularelor către tinerele familii de băimăreni care se vor muta, în scurt timp, în apartamentele unuia dintre noile blocuri ANL construite pe bulevardul Regele Ferdinand.

Am luat parte la ședința publică pentru înmânarea formularului de repartiție, în baza căruia se vor încheia contractele de închiriere. Zeci de familii de tineri până în 35 de ani, care au depus cereri pentru astfel de apartamente, vor semna contractele de închiriere și se vor putea muta, în aproximativ două săptămâni în locuințe moderne, pliate pe nevoile lor.

Până în toamnă, vom avea finalizat și al doilea bloc de locuințe din acest complex, într-o zonă care are nevoie de o astfel de dezvoltare și pe care ne dorim să o transformăm într-un cartier al tinerilor, inclusiv prin crearea de noi facilități pentru aceștia, precum creșa pe care o construim în proximitate.

Știm cu toții cât de anevoios poate fi drumul unei tinere familii în ziua de azi, și, mai ales, cât de costisitoare poate fi o locuință. Administrația locală poate și trebuie să fie alături de ei, să se asigure că fiecare vor avea un loc pe care să îl numească „acasă”. O locuință modernă în care să își crească copiii, viitorul nostru, cu încredere și siguranță! – Doru Dăncuş.

Te-ar putea interesa si

Cum și-a țepuit colegii Apjok Norbert. UDMR așteaptă demisia deputatului din Maramureș pentru că nu are studii superioare

Redactie

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ: Cod galben de ninsori şi viscol în Maramureş

Redactie

EXCLUSIV FOTO: O soferiță a intrat într-un Audi la trecerea la nivel cu calea ferată dintre Moisei și Borșa

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.