BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: DUPĂ UN SCANDAL – O femeie din Cicîrlău a aruncat benzină în curte și a dat foc. Vecinii sunt panicați

A fost scandal mare între o femeie și concubinul acestuia într-o gospodărie din Cicârlău. ”Ieșită din minți” femeia a aruncat benzină în curte și a dat foc. Polițiștii au intervenit iar o ambulanță a transportat-o la spitalul de psihiatrie.

Numai că acolo medicii au stabilit că aceasta nu prezintă un pericol pentru societate și au lăsat-o liberă. Vecinii femeii sunt panicați pentru că aceasta ar fi în evidențele medicale cu probleme psihice. I-ar fi promis medicului că nu ”va mai aprinde nimic”. Cu toate acestea vecinii femeii se tem să nu le incendieze gospodăriile.

Ce spune IPJ Maramureș

Aseară, la ora 22:22, un bărbat din localitatea Cicârlău a sesizat poliția prin SNUAU 112 cu privire la un scandal în familie.

Polițiștii din Tăuții Măgherăuș, care au intervenit la fața locului, au identificat apelantul, un bărbat de 41 de ani, și concubina acestuia în vârsta de 47 de ani.

Primele verificări efectuate au relevat faptul că, pe fondul unui conflict spontan, femeia ar fi aruncat benzină în curtea imobilului și i-ar fi dat foc.

Focul nu a reușit să se extindă la niciun bun.

La fața locului a fost solicitată intervenția unui echipaj medical, care a transportat-o pe femeie la o unitate medicală de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la distrugere prin incendiere.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE: O ȚARĂ COMPLET ANORMALĂ – Cum plătește cetățeanul pentru ca o polițistă cercetată penal, după ce ar fi schimbat țigările cu rumeguș, să meargă la serviciu cu mașina personală! (OPINIE)

Vasile Dale

FOTO CITITORI – Harababura la anveloparea unui bloc din zona Gării. Poliția Locală oare nu vede nimic?

Vasile Dale

POIENILE DE SUB MUNTE ŞI RUSCOVA: Mandate de percheziţie domiciliară la persoane bănuite de infracţiuni silvice

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.