BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV: Masacrul din pădurile ce aparțin de Ocolul Silvic Băiuț continuă. În 560 de cioate descoperite

Descoperirile polițiștilor maramureșeni în pădurile ce aparțin de Ocolul Silvic Strâmbu Băiuț continuă. În 12 aprilie 2024 scriam despre au fost descoperite 216 cioate iar pe lângă cioatele descoperite ar mai fi fost găsiți pe picior un număr de 153 arbori de diferite specii.

Iată că în perioada 15-17 într-un alt canton ce aparține de Ocolul Silvic Strâmbu Băiuț s-au descoperite alte câteva sute de cioate. Conform informațiilor noastre ar fi vorba despre 560 de cioate.

Ce spune Poliția

În cadrul unor verificări efectuate în perioada 15 – 17 aprilie a.c. de către polițiști ai Postului de Poliție comunal Băiuț împreună cu reprezentanți ai Direcției Silvice Maramureș, s-a constatat faptul că ar fi fost tăiați ilegal și sustrași mai mulți arbori, de diferite specii.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de arbori, în vederea documentării activității infracționale și luării măsurilor legale.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: IPJ Maramureș are și al doilea adjunct al inspectorului șef pe linie de ordine publică. Vezi cine este

Redactie

GHEORGHE ȘIMON, deputat PSD Maramureș: Românii vor ajunge să muncească doar pentru a plăti facturi!

Vasile Dale

WEEKEND BOGAT ÎN EVENIMENTE RUTIERE: Accidente la Fereşti, Sarasău, Dăneşti

Redactie

4 mesaje

A aprilie 18, 2024 at 3:46 pm

Simplu: BKT FOREST rade tot, mare brânză de descoperit. Numai că acum împing șpăgile unde trebuie și lemnul se va face pierdut, vezi doamne la 2-3 amărâți cu căruțe.

Raspunde
Reset aprilie 18, 2024 at 10:19 pm

Ar trebui luati la puricat cei se la BKT Forrest, dar nu e cine, ca toti sunt pe statele lor de plata, de la politie la primar..altfel nu imi explic cum camioanele lor care transporta piatra distrug drumurile, au autorizatie si continua sa functioneze cu statia de betoane de la intrarea in localitate chiar daca ridica praf si nu functioneaza conform normelor de mediu, si sa nu mai vorbim de PADURI unde taie la ras fara sa le faca nimeni, nimic ! Sper ca alegerile din acest an sa aduca o sxhimbare in comuna !

Raspunde
A aprilie 19, 2024 at 6:01 am

Da, e foarte adevărat ce zici

Raspunde
Activiștii de la Asociația Valori Superioare au găsit copacii tăiați din zona de protecția a unei păduri UNESCU din două cantoane ale OS Strâmbu Băiuț (VIDEO) – Stiri din Maramures aprilie 25, 2024 at 2:17 pm

[…] EXCLUSIV: Masacrul din pădurile ce aparțin de Ocolul Silvic Băiuț continuă. În 560 de cioate d…EXCLUSIV: Sute de cioate descoperite de noul pădurar al unui canton din OS Băiuț. Polițiștii au deschis dosar penalEXCLUSIV: Alt lemn descoperit confiscat de la OS Strîmbu Băiuț. S-au dat și amenziEXCLUSIV: LEMN DEPOZITAT ILEGAL la OS Strâmbu Băiuț – Masa lemnoasă în valoare de 300.000 lei a fost confiscată. Amendă de 30.000 lei. Cine este vinovat? codri secularimaramureșos strâmbu băiuțpădure unescupoliția băiuțpolitiesilvicstiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.