ELECTORALEEveniment

Primarul Doru Dăncuș susține înființarea unei secții de oncologie și extinderea secției de îngrijiri paliative a Spitalului de Pneumoftiziologie “Dr. Nicolae Rușdea”

Primarul interimar al Municipiului Baia Mare, Ioan Doru Dăncuș, a efectuat astăzi , 18 aprilie, o vizită la Spitalul de Pneumoftiziologie “Dr. Nicolae Rușdea” pentru a vedea stadiul lucrărilor care vizează modernizarea unității medicale și creșterea gradului de confort oferit pacienților.

“Autoritatea Publică Locală a Municipiului Baia Mare continuă seria demersurilor care vizează creșterea calității serviciilor medicale și a gradului de confort oferit băimărenilor în cadrul unităților spitalicești. Un exemplu elocvent în acest sens îl constituie Spitalul de Pneumoftiziologie “Dr. Nicolae Rușdea” unde lucrările de modernizare sunt în plină desfășurare și unde ne dorim ca în cel mai scurt timp să materializăm două noi inițiative: extinderea Secției de Îngrijiri de Paliație la 25 de paturi, respectiv înființarea unei Secții de Oncologie în cadrul spitalului.

Ambele proiecte sunt de o necesitate stringentă, luând în considerare numărul din ce în ce mai mare a pacienților care suferă de astfel de patologii. Sunt două inițiative ale echipei de profesioniști care formează consiliul medical al spitalului al Spitalului, pe care eu, împreună cu Consiliul Local Baia Mare le vom susține și ne vom asigura că vor fi realizate” a arătat primarul interimar al Municipiului Baia Mare, Ioan Doru Dăncuș.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: LUCRURILE AU SCĂPAT DE SUB CONTROL – Un elev de la CN Gheorghe Șincai și-a arătat organele genitale în fața clasei. Măsuri dure în toate școlile din Maramureș (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: ”DICTATURĂ” la Școala Profesională Nr. 1 Vișeu de Sus. Mămică înjurată și îmbrâncită. Directoarea s-a baricadat în școală (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Maşină cu numere false plină cu ṭigări de contrabandă, condusă de un ucrainean de 19 ani oprită pe DN18 în Mara cu 9 focuri focuri de armă – ACTUALIZARE

Vasile Dale

2 mesaje

mo aprilie 19, 2024 at 8:17 pm

„Autoritatea Publică Locală a Municipiului Baia Mare continuă seria demersurilor care vizează creșterea calității serviciilor medicale” – ce alte demersuri s-au mai sustinut de catre primarie?ce sa sustii parazitule? sa faci pe suporteru de pe margine? in 4 ani de de pupat in dos si sforait a trecut si o pandemie pe langa tine! te-ai trezit si tu din adormire…vezi ca astia de te-au racolat nu dau avize unui spital in Bucuresti, construit din contributii private pentru ceea ce tu acum pretinzi ca sustii, esti si sunteti niste gunoaie ordinare fara coloana vertebrala..

Raspunde
Pop Florin aprilie 21, 2024 at 9:27 am

Spitalul trebuie transformat
Intr-unul municipal cu ambulator si camera de primiri urgente caci spitalul judetean nu mai face fata la solicitari. E inutil sa continue in acest mod.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.