BREAKING NEWSELECTORALE

SONDAJ – LOCALE BAIA MARE: Cum se prezintă lupta pentru funcția de primar

A mai rămas o lună și jumătate până la alegerile locale și campaniile sunt în plină desfășurare, chiar dacă perioada oficială nici nu a început încă. În orașul nostru, lupta crâncenă este dată între Doru Dăncuș și Ionel Bogdan, dar nici ceilalți candidați nu sunt de neglijat.

Dintre toți, Cristian Anghel, fostul primar al municipiului Baia Mare cu două mandate, iese în evidență cu o revenire în forță. Conform sondajului IDS, Cristian Anghel este la 16% momentan, dar are șanse reale să ajungă între primii 2 candidați, ba chiar să îi depășească pe amândoi.

Spre deosebire de Ionel Bogdan, Cristian Anghel este un om cu o experiență de peste 20 de ani în politică. Cu toate că a fost condamnat pentru abuz în serviciu, el s-a reabilitat și vine cu proiecte importante pentru orașul nostru. Cu siguranță merită ascultat și expertiza lui nu este de nebăgat în seamă.

Alegătorii știu că e mai sigur să meargă cu cineva care are experiență dovedită în administrația locală, așa cum au declarat unii locuitori ai Băii Mari în repetate rânduri.

Dacă vorbim de încredere, populația tinde să aibă încredere mai mare în politicienii cu experiență, pe principiul că ceea ce cunoaștem nu poate crea surprize neplăcute. Dar, cu siguranță că ceea ce cunoaștem poate să aducă o plus-valoare pentru dezvoltarea orașului nostru. Cristian Anghel este unul dintre politicienii cunoscuți, nu doar la nivel local, dar și la nivel național, și cu siguranță că poate veni cu multe proiecte inedite și importante pentru orașul nostru.

Este de înțeles din acest sondaj că alegători din Baia Mare doresc fapte concrete. Cristian Anghel a arătat în trecută că a făcut lucruri tangibile. Doru Dăncuș arată în ultimele luni că se pot face și șantiere în Baia Mare. Nu ne surprinde creșterea lui Cristian Anghel și aproprierea de Ionel Bogdan, acesta din urmă se laudă cu proiecte dar nu sunt clare, concrete și finalizate.

Sondajul îi prezintă pe Doru Dăncuș în topul clasamentului, cu 20%,urmat de Ionel Bogdan cu 17% și Cristian Anghel cu 16% . Sondajul a fost comandat de Asociația Politica curată pentru Baia Mare și are o marjă de eroare de +-2.5%, pe un eșantion de 2500 e persoane.

Sondajul a fost condus prin metoda PAPI.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV ACCIDENT DN1C: A fentat a doua oara moartea. Un italian a ațipit la volan și s-a izbit cu mașina de un parapet între Satulung și Șomcuta Mare (galerie foto)

Vasile Dale

În 27 septembrie – votul tău contează!

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: Jaf la pont la Ocolul Silvic Vișeu de Sus. ”Cagulații” au dispărut cu peste un miliard de lei vechi cash. Poliția nu scoate o vorbă (actualizare)

Vasile Dale

16 mesaje

dan aprilie 25, 2024 at 2:01 pm

Personal. eu in locul lui Anghel as renunta la orgolii. Daca odata esti patat cu dosar penal, trebuie sa ramii in umbra. Mi se pare un gest de onestitate. NU VA FI ALES SI VA PRIMI INCA O DOVADA CA OBRAZUL SE TINE CU RESPCT, NU CU SAPUN.
Cred ca se apropie de virsta la care i se pare ca este de inlocuit, ca si tuturor celor din Horia1, 2, Tanatorium…

Raspunde
Baimareanu’ aprilie 25, 2024 at 2:34 pm

De ce nu publica nimeni lista debitorilor persoane fizice din Baia Mare ca sa il vedem pe Cristian Anghel cap de lista! Daca voi credeti ca un om care vrea sa vina in fruntea orasului ca sa isi stearga datoriile merita un loc pe podium, imi pare foarte rau si ne meritam soarta pe care o are orasul Baia Mare inca din anii ‘90!
Grija mare ce votati baimareni!

Raspunde
mo aprilie 25, 2024 at 2:44 pm

„Doru Dăncuș arată în ultimele luni că se pot face și șantiere în Baia Mare” – mai degraba arata ca porcul se ingrasa in ajun! in 4 ani si-a facut mendrele, l-a durut undeva ca incaseaza bani multi din banii nostri fara a face nimic, acum mai vrea 4 ani, mai ales ca s-au marit taxele si impoziteze, e loc de ciordeala. cei care ati primit diplome ca v-ati platit taxele integral, ati cotizat pentru acele „diplome” pentru aceasta campanie electorala, nu sunt bani de facut un drum de centura, dar sunt pentru „diplome”, acolo vi-s banii, sa puneti diplomele pe drumul de centura sa nu vi se strice suspensiile..
de Anghel n-ai ce zice, se lauda ca a fost presedintele primarilor pe tara, i-a invatat cum sa ciordeasca..a fost mentor
pe Ionel l-a fugarit Zetea de la CJ, oricum nu-i vom simti lipsa..gunoiul a ramas unde l-a gasit…

Raspunde
Marian aprilie 25, 2024 at 7:03 pm

Dintre toți candidații domnul Cristian Anghel, are o vastă experiență în administrație publică. Eu ii voi acorda votul meu…nu prea iese in evidenta cum o fac ceilalți candidați care promit marea cu sarea…el prefera să fie mai modest!

Raspunde
mo aprilie 25, 2024 at 9:41 pm

experienta are, insa nu in administratie ci in politica(manipulare, combinatii, nesimtire)

Raspunde
Marian aprilie 26, 2024 at 11:58 am

Judeci omul fără să-l cunoști suficient de bine!

Raspunde
Mira aprilie 26, 2024 at 3:21 pm

Mi-ar place sa fie primar d-l Anghel, iar „mo” sa-i fie , cel mult, consilier! Cine stie, poate vom vedea ca se intampla ” mari minuni”?! Ceilalti candidati, chiar nu merita interesul…

Raspunde
mo aprilie 27, 2024 at 12:27 pm

Mira ai mai trecut pe la scoala sa-ti imbunatatesti gramatica? tu chiar nu reusesti sa pricepi ca eu nu sunt implicat politic in nicio formatiune? chiar nu pricepi ca nu pot face echipa cu un ciorditor, daca vrei scriu cu majuscule: CIORDITOR/HOT/COMBINATOR? ca fac parte din clasa muncitoare si ca nu ma ghidez dupa zicala „capu plecat sabia nu taie”? clasa muncitoare inseamna aia care contribuie la bugetul tarii atat prin taxe si impozite pe proprietate cat si taxe si impozite pe venituri ca sa ne intelegem, deci nu-s nici „pe social”, nici pensionar, nici parazit in vreo functie la stat, desi ce-i drept acum functia de primar e foarte bine remunerata, de-aici si disperarea astora de-a pune mana pe ciolan…te las pe tine sa fii consiliera unde vrei, pe birou pe sub birou, in birou, langa birou, intelege ca nu-mi va conveni niciodata sa mai vad ca un ciorditor dovedit are din nou acces la fraiele comunitatii..

Apropo de acest aspect, A DAT BANII INAPOI LA BUGET SAU DIN BANII AIA VA PLATESTE PE VOI ACUM SA_L SUSTINETI?

Raspunde
mo aprilie 26, 2024 at 12:32 pm

„judecata” – cum ii spui tu se bazeaza pe 2 elemente:
1. valori personale
2. fapte
Daca la 1 iau in calcul una din cele 10 porunci, adica sa nu furi atunci la 2 intra faptele pentru care exista o condamnare a judecatoriei, nu a mea!!Colac peste pupaza Baia Mare nu a evoluat in timpul mandatelor lui ca primar, nu s-a facut mai nimic, Granicerilor spre exemplu era din beton, nu cu asfalt cum e acum si tuturor le place…de centura orasului ce sa mai vorbim, nici acum nu e adusa macar la stadiul de sosea din swcolul nostru, ne da Satu Mare exemplu de ce inseamna o centura ocolitoare, deci cade si mai adanc in rahat Ionelas, daca vrem sa speram la evolutie astia doi n-au ce cauta in preferintele de vot, sa candideze ca au dreptul, traim intr-o tara libera, CE NOROC? sau prea libera? la lene si nesimtire?

Raspunde
Marian aprilie 26, 2024 at 4:19 pm

https://www.google.ro/amp/s/adevarul.ro/amp/stiri-locale/baia-mare/foto-primarul-care-a-schimbat-baia-mare-dupa-1596178.html?espv=1
Te invit sa lecturezi acest articol s-au făcut multe lucruri și atunci .De asemenea a fost modernizat sistemul de iluminare stradală,am avut și ștrand și să nu uităm tot pe timpul domnului Cristian Anghel a fost inaugurat primul complex comercial Gold Plazza actualul Vivo.

Raspunde
mo aprilie 26, 2024 at 7:55 pm

„Astfel am apelat la varianta cea mai avantajoasă, pe care au folosit-o majoritatea oraşelor din România” – vorbim de iluminatul public? in 2024?lumea a evoluat mult…si probabil ne vei spune ca daca nu era el nu primeam finantare noi ca si comunitate?

„am avut și ștrand” – serios? el l-o fi facut?!! nu cumva in vremea lui s-a inchis ca n-a fost capabil sa intretina ce s-a facut pe vremea lui Ceasca? esti penibil rau…
” pe timpul domnului Cristian Anghel a fost inaugurat primul complex comercial Gold Plazza actualul Vivo” – pe vremea lui nu de catre el!! e facut de mediul privat! ce zici si-a tras partea Angheluta pentru autorizarea lucrarii?
ah da din articol: „În primul rând, ne gândim la descentralizarea sistemului de încălzire. A fost primul oraş din România care nu a mai avut probleme cu încălzirea. Am făcut o analiză a populaţiei pentru a vedea ce doreşte populaţia şi rezulta din acea analiză că în 2-3 ani de zile 80-90% din populaţie s-ar fi debranşat de la sistemul de încălzire. Era evident că nu mai avea rost să facem investiţii în acel sistem” – bam, oprim investitiile, bani ramasi, stii ca lumea a fost pusa la plata tevilor de gaz trase in scarile de bloc si ghici ce, devenea proprietatea societatii de gaz!!! buna combinatie!!!

hai mai cauta.. insa vezi ca ai evitat complet argumentele ce ti le-am prezentat! nu-i corect!!! faci si tu ca Ionel Bogdan care nu abordeaza subiectele ce nu-i convin! tipic unui politician incult/obraznic!

Raspunde
Marian aprilie 26, 2024 at 9:37 pm

Mo dacă nu te superi cu cine vei vota la aceste alegeri?Probabil esti pus de cineva ca să caracterizezi unele persoane!

Raspunde
mo aprilie 27, 2024 at 9:09 am

nu, n-ai nimerit-o, nu sunt pus de nimeni, n-am vreun beneficiu financiar sau de orice natura…asta daca nu cumva ii prinde pe astia rusinea sa fie mai moderati in campanie, atunci pot spune ca benefieciez la fel ca multi altii prin faptul ca nu suntem luati de prosti, pur si simplu am trecut la nivelul urmator, de la a-i injura in gand pe nesimtitii astia care n-au nici cea mai mica urma de rusine cand ies public „sa se laude”, la a-mi arata nemultumirea in mod public acolo unde sunt si ei prezenti cu porcariile astea de campanii, si ii incurajez si pe altii sa o faca aici pe aceste platforme, desi am observat ca multi sunt la urmatorul nivel, si le-o spun asumat(cu identitate reala cred) pe Facebook la postarile lor penibile! Orice manifestare publica a nemultumirii e benefica! Pe Facebook le poate cumpara tacerea/sterge postarile, aici insa e altceva, ei nu detin controlul, si nu le prea place!!!!!

Raspunde
Marian aprilie 26, 2024 at 9:40 pm

Mo referitor la strand acesta a fost închis în anul 2010 atunci când domnul Cristian Anghel nu a mai fost primar!

Raspunde
Marian aprilie 26, 2024 at 9:42 pm

Mo sunt curios să știu din punctul tău de vedere cine ar fi potrivit pentru a conduce orasul? Referitor la strand acesta a fost închis în anul 2010 atunci când domnul Cristian Anghel nu a mai fost primar, te rog să te documentezi si numai dezinforma!

Raspunde
mo aprilie 27, 2024 at 9:21 am

1 la mana campania electorala oficial nu a inceput nu? asadar continuam cu punctul 2
2 la mana nu am studiat pe niciunul dintre candidati sa vad cine este, ce a realizat, ce background are, insa pe astia care au avut deja ocazia si n-au pus mana la treaba categoric nu i-as baga in seama
3 la mana intr-adevar nu am cautat materiale concrete cu asumari oficiale a inchiderii strandului, insa pentru publicul larg, a fi inchis inseamna a nu avea acces, a nu beneficia de un serviciu/utilitate, ori in strandul ala nu s-a mai intrat de pe vremea lui Anghel, in rest datele tehnice concrete sunt prea putin relevante, si nu nu simt nevoia de a dezinforma
4 la mana tot nu doresti sa abordezi subiectul condamnarii pentru coruptie? presupun ca nu faci parte din USR ca ei au initiat miscarea #farapenaliinfunctiipublice

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.