BREAKING NEWSELECTORALE

14,5 milioane de lei pentru asfaltarea străzilor din Mireșu Mare!

Sunt mândru de implicarea și profesionalismul dovedit în administrație de Ioan Măties, primarul din Mireșu Mare și de activitatea continuă pentru dezvoltarea comunității. Sub conducerea sa comuna a cunoscut o transformare remarcabilă, prin numeroasele proiecte importante implementate cu succes.

Primarul din Mireșu Mare a înțeles faptul că infrastructura rutieră este esențială pentru progresul și bunăstarea oricărei comunități și în acest sens a obținut o finanțare substanțială prin Programul Național „Anghel Saligny” pentru modernizarea străzilor de interes local.

Acest proiect de amploare se ridică la o investiție totală de 14,5 milioane de lei, din care aproape 11 milioane de lei provin de la bugetul de stat, prin Ministerul Dezvoltării. Recent, am avut ocazia să vizitez comuna Mireșu Mare alături de candidatul PSD Maramureș la alegerile europarlamentare, Florian Salajeanu. Însoțiți de primarul Ioan Mătieş am putut observa stadiul avansat al lucrărilor și am fost impresionați de dinamica și eficiența cu care sunt gestionate. Primarul din Mireșu Mare nu doar promite, ci și livrează rezultate concrete, contribuind semnificativ la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor.

Pe 9 iunie, sunt încrezător că cetățenii din Mireșu Mare își vor exprima sprijinul pentru un primar harnic și dedicat, alegând continuitatea și stabilitatea pe care Ioan Mătieș le-a adus în comunitate. Alegerea lui înseamnă un vot pentru progres, dezvoltare și un viitor mai bun! Încredere în Mireșu Mare! Încredere în Maramureș!

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO – Patru mașini distruse într-o secunda de o groapă imensă apărută pe DJ183 la Ferneziu

Vasile Dale

EXCLUSIV: Mascaţii au descins în pădurile din Maramureşul Istoric

Redactie

SPITALUL JUDEŢEAN: Proiect de 4 milioane de euro pentru dotarea și modernizarea ambulatoriului integrat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.