BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: COD ROŞU DE FURTUNĂ în Maramureş. Copac cazut DN1C Satulung – Şomcuta Mare. Grindină pe Valea Ruscovei, inundații la Târgu Lăpuș (actualizare)

ANM a emis un cod roşu valabil până la ora 20:00 pentru Șomcuta Mare, Ulmeni, Copalnic-Mănăștur, Mireșu Mare, Satulung, Dumbrăvița, Remetea Chioarului, Valea Chioarului, Săcălășeni, Vima Mică, Sălsig, Coaș, Boiu Mare, Ariniș;

Se vor semnala grindină de medii si posibil marii dimensiuni, vijelie puternică cu rafale de peste 90 km/h, frecvente descărcări electrice.

ACTUALIZARE

În contextul manifestării fenomenelor meteorologice COD ROȘU, emis la nivelul județului, pompierii militari din cadrul Detașamentului Baia Mare au intervenit cu un echipaj pentru degajarea unui copac căzut pe strada Viilor din municipiul Baia Mare.

Pompierii din cadrul Punctului de lucru Șomcuta Mare intervin pentru degajarea unui arbore căzut pe partea carosabilă, pe E 58, la ieșire din localitatea Șomcuta Mare;

Pompierii din cadrul Stației Târgu Lăpuș intervin în aceste momente pentru deblocarea părții carosabile în localitatea Stoiceni.

Totodată au fost semnalate mai multe situații la care au intervenit serviciile voluntare pentru situații de urgență, operatorul de furnizare a energiei electrice și Serviciul Public Ambient Urban.

Plăcile acoperişului Spitalului din Târgu Lăpuş au fost luate de vântul puternic. În urma înlăturării unei părți din acoperișul Spitalului Târgu Lăpuş, 7 pacienti vor fi relocaţi, o parte la un centru de bătrâni şi o parte în alte saloane ale spitalului.

Doi brazi au căzut pe o casă din Vişeu de Sus, strada Zorilor. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru înlăturarea copacilor.

Probleme au fost şi la Vişeu de Sus, unde pe str. Spiru Haret un copac a căzut peste maşini şi stâlp de curent. Şi aici au intervenit pompierii pentru degajarea copacului.

În localitatea Leordina s-a intervenit cu un echipaj din cadrul Secției de Pompieri Vişeu de Sus, alături de lucrători CFR, pentru degajarea unui copac căzut pe partea carosabilă și pe liniile de cale ferată.
Pompierii Stației Târgu Lăpuș au intervenit pentru relocarea a 7 pacienți internați în Spitalul Orășenesc Târgu Lăpuș, unde o parte a acoperișul a fost luată de vânt.
Pompierii militari au intervenit, în mai multe localități din județ, pentru degajarea unor copaci de pe partea carosabilă.

În aceste momente 4 cadre ale Secției de Pompieri Vișeu de Sus intervin, alături de echipa operatorului de distribuție a energiei electrice din zonă, pentru degajarea unui arbore căzut, care a afectat linia electrică, pe strada Botoaia, în localitatea Vișeu de Sus.

Ocna Șugatag

Hovrila
Șomcuta Mare

Te-ar putea interesa si

Autocar plecat din Chișinău, controlat zece ore în Austria. Polițiștii dau vina pe România pentru vinul și țuica din bagaje deși ungurii sunt responsabil cu controlul la intrarea în Schengen

Vasile Dale

INTERVENȚII: Coșurile de fum necurățate produc tot mai multe incendii în Maramureș

Vasile Dale

TRAGEDIE ÎN POIENILE DE SUB MUNTE: Mama preotului din comună a fost găsită înecată în râul Ruscova

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.