BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Muncitor găsit cu gâtul şi mâinile tăiate în spatele unei hale din Baia Mare

Caz șocant în baia Mare. Un muncitor în vârstă de 32 de ani a fost descoperit astăzi la prânz cu gâtul și mâinile tăiate pe un teren viran din spatele fabricii în care muncea. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat iar criminaliști au prelevat probe de la fața locului.

Cadavrul a fost dus la morga spitalului unde mâine va fi efectuată necropsia pentru a se afla cauza decesului. S-a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Ce spune Poliția

Astăzi, la ora 12.01, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, pe în teren viran, amplasat în spatele unor hale de producție din Baia Mare, strada Bazaltului, se află o persoană decedată.

La fața locului a fost identificat cadavrul unui bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Cătălina, având mai multe plăgi la nivelul gâtului și brațelor.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei.

La nivelul inspectoratului de poliție s-a constituit o echipă complexă de cercetare care, sub coordonarea procurorului de caz, efectuează verificări, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta.

Te-ar putea interesa si

FOTO / VIDEO – Acoperișul Spitalului din Târgu Lăpuș a fost luat de vânt. Acoperiș distrus și la Borșa. Traficul blocat pe Cavnic de copacii doborâți pe șosea

Vasile Dale

ÎN PANDEMIE: Șoferi beți la volan prin Maramureș

Vasile Dale

TRAGEDIE: Un tâmplar din Maramureș a fost găsit spânzurat într-o pădure de lângă Romuli

Vasile Dale

2 mesaje

mo august 12, 2024 at 9:48 pm

executie ca la Arad sau de unde era afaceristul aruncat in aer? dupa descriere ai zice ca e vorba de reglare de conturi pentru furt!

Raspunde
Vasile august 13, 2024 at 12:56 pm

probabil angajatorul l-a pedepsit din cine stie ce motiv, multe asemenea cazuri in istorie

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.