BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

A amenințat polițiștii cu cuțitul, a fost împușcat, a fost reținut dar judecătorii din Dragomirești l-au lăsat liber. Astăzi sentința a fost desființată de Tribunalul Maramureș iar suspectul trimis în arest

În 13 august vă prezentam cazul șocant al unei tinere de 20 de ani din Săliștea de Sus. Aceasta a cerut ajutorul poliției după ce un tânăr de 23 ani, aflându-se la domiciliu, ar fi provocat scandal și ar fi amenințat cu acte de violență, precum și cu distrugerea unor bunuri. Acesta s-a baricadat în imobil, refuzând cooperarea cu polițiștii la solicitarea acestora în repetate rânduri de a clarifica situația de fapt.

La un moment dat, acesta ar fi ieșit din imobil, având asupra sa un obiect înțepător, îndreptându-se înspre polițiști, moment în care, unul dintre agenții de poliție a efectuat somație, prin executarea a două focuri de avertisment, folosind armamentul din dotare.

Întrucât acesta nu a răspuns solicitărilor polițiștilor și, totodată, ar fi intenționat să arunce obiectul înțepător înspre aceștia, unul dintre agenții de poliție a executat un foc de armă asupra tânărului de 23 de ani, fiind rănit în zona coapsei piciorului drept.

Atunci judecătorii de la Dragomirești l-au pus în libertate, după ce procurorii au dispus reținerea lui pentru 24 ore. Decizia a fost contestată la Tribunalul Maramureș. Judecătorii de aici au desființat în totalitate sentința instanței inferioare și au rejudecat-o.

Ce spune instanța

RUSU S. SIMIONIntimat Inculpat

Solutia pe scurt: Admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Dragomireşti, împotriva încheierii penale nr. 316/2024 din data de 13 august 2024, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Dragomireşti în dosarul nr. 759/224/2024, pe care o desfiinţează în totalitate şi, rejudecând:

Admite propunerea de luare a măsurii arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Dragomire?ti în dosarul de urmărire penală nr. 82/201/P/2024 şi, în consecinţă: În temeiul art. 226, raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului R.S. pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, faptă prev. și ped. de art. 257 alin 1 și 4 rap. la art. 206 alin. 1 Cod penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 22.08.2024 şi până la data de 20.09.2024 inclusiv. Definitivă. Pronunţată în cameră de consiliu, azi, 22 august 2024. Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  104/2024  22.08.2024

CITEȘTE ȘI:

https://vasiledale.ro/2024/08/13/lasat-liber-un-tanar-din-salistea-de-sus-a-amenintat-politistii-cu-cutitul-s-au-tras-doua-focuri-de-arma

Te-ar putea interesa si

Explozie la o butelie în Vişeu de Jos, o persoană rănită – ACTUALIZARE (galerie foto)

Redactie

EXCLUSIV AUDIO | COPIL VIOLAT ÎN MARAMUREȘ – Dialog halucinant între agresor și minor: “Mai mult te iubesc eu decât mama ta (…) eu tot o să mă scot”

Vasile Dale

METODA ACCIDENTUL: Două băimărence au rămas fără bani în conturi după ce le-a fi sunat ”medici”

Vasile Dale

1 mesaj

dan august 23, 2024 at 11:25 am

Trebuie reciclati judecatorii locali? Procurorii se chinuie sa obstructioneze violentele, iar judecatorii ,poate prieteni, anuleaza eforturile lor? Cit timp, cita plimbare de hirtii intre institutii?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.