Important

ANUNȚ VITAL: Lucrări de reparații și modernizare la rețeaua de distribuție a apei potabile pe străzile Dealul Florilor, Victoriei și Cristian

SC Vital anunţă consumatorii de pe str. Dealul Florilor din Baia Mare că marți, 17 septembrie, în intervalul 09.00-14.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă pentru lucrări de reparații și modernizare la rețeaua de distribuție a apei potabile.
“Chiar dacă aceste lucrări creează disconfort locuitorilor din zonă, ele sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare”, spun reprezentanţii Vital.

Tot marți, până la ora 12,00 nu vor avea apă la robinete băimărenii de pe str. Victoriei de la nr. 158 – 200, str. Cristian din Baia Mare, pentru lucrări de reparații la rețeaua publică de alimentare cu apă.

“Echipele de intervenție sunt la fața locului, pentru remedierea situației și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, spun reprezentanţii Vital.

Te-ar putea interesa si

MERIȚI SĂ TRĂIEȘTI FĂRĂ TEAMĂ: Parteneriat Poliție-Biserică pentru prevenirea violenței în familie

Vasile Dale

FOTO: Jandarmii maramureşeni au donat electrocasnice, alimente, îmbrăcăminte şi încălţăminte unei familii din Berchezoaia

Redactie

PRO PATRIA ET ORDINE IURIS! Jurământ depus de membrii Biroului pentru Protecția Animalelor

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.