Important

Cartierul Băița din Tăuții Măgherăuș rămâne fără apă

Din cauza activităților de exploatare a masei lemnoase, care se desfășoară în amonte de Stația de tratare a apei brute, pe Valea Limpedea, calitatea apei brute din sursa ce alimentează cartierul Băița, oraș Tăuții Măgherăuș, a fost din nou semnificativ afectată, fiind înregistrate depășiri ale parametrilor care nu permit tratarea apei conform normelor sanitare.

În condițiile de mai sus, societatea Vital SA se găsește în imposibilitatea de a furniza apă potabilă către utilizatorii din cartierul Băița, oraș Tăuții Măgherăuș. Furnizarea apei potabile va fi sistată începând de luni 07 octombrie 2024 până ce turbiditatea la sursă va scădea la un nivel ce va permite tratarea apei.

De fiecare dată când frontul de captare este afectat de aceste exploatări de masa lemnoasă ne vedem nevoiți să oprim Stația de Tratare și să efectuăm lucrări de spălare a bazinelor de decantare, a filtrelor și a bazinului de stocare.

S.C. VITAL S.A. își cere scuze consumatorilor afectați de această măsură apărută independent de voința noastră.

Relații suplimentare pot fi obținute la dispeceratul societății, tel. 0262/215150, 1, 2 și 0362/401052, 3, 0372/752661.

Te-ar putea interesa si

PRIN VIOLENŢĂ: A smuls telefonul mobil de la un minor. Acum sigheteanul a fost reţinut pentru 24 de ore

Vasile Dale

VIDEO | DE LA CITITORI – Angajații Aramis se plâng că nu există distanțare socială la fabrică: “ne pun în fiecare zi să mâncăm 300 de oameni unul lângă altul”

Vasile Dale

PRANIC HEALING: O terapie pentru trup și suflet, realizată la Esperando

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.