Important

COMUNICAT VITAL / TĂUȚII MĂGHERĂUȘ: Lucrări de modernizare la rețeaua de apă și de canalizare

Societatea Vital va executa în data de 8 octombrie 2024, în intervalul orar 08.00 – 14.00, lucrări de reparații și modernizarea la rețeaua publică de apă și de canalizare pe strada 61, din orașul Tăuții Măgherăuș. Avem rugămintea ca, pe perioada executării lucrărilor, utilizatorii să nu evacueze nimic în rețeaua publică de canalizare.

Pentru executarea lucrărilor programate, în cele mai bune condiții și într-un timp cât mai scurt, circulația rutieră va fi închisă total pe această stradă. Șoferilor li se recomandă să folosească rute alternative pe perioada desfășurării lucrărilor.

Vom încerca să minimizăm disconfortul locuitorilor din zonă și îi asigurăm că vom face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea traficului în zonă în timp operativ.

Societatea Vital S.A. mulțumește utilizatorilor pentru înțelegerea și sprijinul acordat în desfășurarea acestor lucrări și le amintește că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de canalizare menajeră sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii de calitate.

Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, dispeceratul S.C. VITAL S.A. vă stă la dispoziție la numerele de telefon. 0262/215150, 1, 2 și 0362/401052, 3, 0372752661.

Te-ar putea interesa si

COD PORTOCALIU: Viscol la altitudini de peste 1700 m

Redactie

A ATENTAT LA CUTIA MILEI: Băimărean reținut pentru furt din biserică

Redactie

MESAJUL de Crăciun al președintelui CJ Maramureș

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.