BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Scandal și bătaie la Șugău între mai mulți petrecăreți la o petrecere de majorat – actualizare


Un scandal monstru a izbucnit aseară la o petrecere de majorat, în localitatea maramureșeană Șugău. Ringul de dans s-a transformat repede într-un câmp de luptă, iar nu puțini au fost cei care au scăpat teferi.
Un cititor ne-a transmis imaginile video din mijlocul scandalului. În videoclip se vede cum o tânără este pur și simplu făcută knock-out de către unul dintre petrecăreți, toate acestea sub privirile altor tineri care au ales să privească scenele fără nicio reacție.
Rămâne de văzut dacă cei implicați vor fi trași la răspundere. Vom reveni cu amănunte din partea organelor abilitate.

sursa actualmm

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREȘ

În urma imaginilor apărute în spațiul public, în această dimineață polițiștii municipiului Sighetu Marmației s-au sesizat din oficiu și au demarat activități specifice în vederea clarificării incidentului.

Au fost identificate persoanele implicate în eveniment. Din verificările efectuate până în prezent a reieșit faptul că starea conflictuală s-ar fi produs în noaptea de 05/06 octombrie a.c., când la o petrecere organizată într-un imobil de pe strada Șugău din municipiu, o minoră ar fi fost agresată fizic de un tânăr.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, iar polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației.

Te-ar putea interesa si

PARTENERIAT PENTRU VIITORUL SPORTULUI: Fabrica de Campioni a încheiat un parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Casa Corpului Didactic Maramureş

Redactie

1.25 MG/L ALCOOL PUR ÎN AERUL EXPIRAT: Un bărbat din Bocicoiu Mare a ajuns la spital după ce a căzut de pe bicicletă

Vasile Dale

DISPARIȚIE: O BĂIMĂREANCĂ ESTE CĂUTATA DE SOȚ PRIN INTERMEDIUL FACEBOOK (FOTO)

Vasile Dale

2 mesaje

Dan octombrie 8, 2024 at 8:32 am

Șugău…

Raspunde
lucian octombrie 8, 2024 at 12:45 pm

Nu exista localitatea SUGAU.Esta o strada a municipiului Sighetu Marmatiei. Pentru stiinta.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.