BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Drifturi într-o parcare din Baia Mare. Șoferul a rămas pieton 30 de zile

Inconștiență dusă la extrem de un tânăr aflat la volanul unui autoturism într-o parcare din Baia Mare. La adăpostul întunericul șoferul având probabil adrenalină în sânge a început să facă drifturi, tulburând liniștea publică. Un cititor al site-ului nostru l-a filmat și a alertat totodată poliția rutieră. Agenții de poliție l-au identificat, l-au amendat și i-au reținut și permisul de conducere.

Ce spune Poliția

În urma apariției în mediul online a unei înregistrări video în care conducătorul unui autoturism ar conduce agresiv prin efectuarea de drifturi într-o parcare de pe strada Victoriei, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare s-au sesizat din oficiu cu privire la nerespectarea siguranței pe drumurile publice, fiind efectuate activități specifice pentru depistarea conducătorului autoturismului.

Acesta a fost identificat că fiind un tânăr de 24 de ani din Berința.

În baza celor constatate tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 825 de lei, iar ca măsură complementară poliţiştii au dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce vehicule pentru 30 de zile.

Atragem atenția conducătorilor de autovehicule să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament responsabil în trafic! Fiecare decizie luată la volan contează pentru siguranța ta și a celorlalți!

Te-ar putea interesa si

FOTO: Coliziune între două autoturisme pe DJ 184. Trafic dirijat de poliţie – ACTUALIZARE

Redactie

SPECIAL DE DRAGOBETE: S-au pus în vânzare biletele pentru concertul lui Alexandru Andrieș din Baia Mare

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Şmecher în trafic? Pericol public!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.