BREAKING NEWSEveniment

Sătmărean tâlhărit în Baia Mare. Suspectul a fost prins și arestat preventiv

Activitățile efectuate de polițiștii de investigații criminale ai Poliției Municipiului Baia Mare, sub coordonarea procurorului de caz, au condus la identificarea și reținerea unei persoane bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, ieri 20 octombrie 2024, polițiștii au fost sesizați prin plângere de către un bărbat de 33 de ani din municipiul Satu Mare, cu privire la faptul că, o persoană necunoscută l-ar fi deposedat prin întrebuințarea de violențe de ghiozdanul acestuia, în care avea mai multe bunuri personale. Valoarea prejudiciului cauzat a fost de aproximativ 6.000 de lei

În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un bărbat în vârstă de 38 de ani din Baia Mare, care a fost reținut pentru 24 de ore.

Acesta va fi prezentat instanței de judecată pentru propuneri legale, iar polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Ce spune instanța

RSU AV. VIOREL GABRIELInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 3987/197/P/2024 din 21.10.2024 şi, în consecinţă:

În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 zile, din data de 21.10.2024 până în data de 19.11.2024 inclusiv, a inculpatului URSU VIOREL GABRIEL, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, prev. de art. 233-art. 234 alin. (1) lit. d) C.pen. C.pen.

Respinge solicitarea inculpatului URSU VIOREL GABRIEL, prin apărător, de a se lua măsura preventivă a arestului la domiciliu sau cea a controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare cu inculpatul şi de la comunicare cu Ministerul Public. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 21.10.2024, ora 13:10. Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  3603/2024  21.10.2024

Te-ar putea interesa si

L-AȚI VĂZUT? – Un bărbat din Cernești este dispărut de 7 august

Vasile Dale

VIDEO: Impact violent între un autoturism și o autoutilitară în Bușag. O persoană rănită. Traficul a fost blocat (actualizare)

Vasile Dale

URMARE ACCIDENT SIGHET: Şoferul care a accidentat trei persoane pe trecerea de pietoni, reţinut pentru 24 de ore

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.