Eveniment

BAIA MARE ȘI SEINI: Bunuri în valoare de aproximativ 250.000 de lei ridicate de polițiștii serviciului de investigare a criminalității economice

În urma activităților desfășurate în cadrul perchezițiilor domiciliare, localizate atât în municipiul Baia Mare, cât și în orașul Seini, sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Maramureș, au identificat și ridicat mai multe bunuri de natură a proba și documenta activitatea infracțională.

Astfel, polițiștii au identificat un atelier clandestin de contrafacere, în cadrul căruia s-ar fi realizat activitățile de contrafacere, fiind identificate mai multe dispozitive artizanale: presă hidraulică de lipit, plită electrică și ștanțe purtând însemnele unor mărci înregistrate.

De asemenea, polițiștii specializați au ridicat în vederea continuării cercetărilor peste 1600 de articole și produse, care fie erau pregătite pentru inscripționat, fie purtau însemnele unor mărci înregistrate.

În baza verificărilor efectuate, la o altă locație a fost identificată o unitate neautorizată, care ar fi comercializat produse alimentare și nealimentare, susceptibile ca ar proveni din spațiul extracomunitar Ucraina.

De asemenea, polițiștii au identificat și ridicat 11 recipiente, având cantitatea de 3,7 litri detergent, care prezenta suspiciuni de contrafacere, precum și medii externe de stocare, în laptop și mai multe telefoane mobile, mijloace care pot servi la probarea activității infracționale.

Concomitent cu activitățile de percheziții, efectivele de poliție din cadrul Poliției Seini, Serviciul Rutier Maramureș și Biroul Rutier Baia Mare au executat acțiuni punctuale, urmărindu-se respectarea legislației în vigoare și tragerea la răspundere contravențională a conducătorilor auto care încalcă normele rutiere în vigoare, precum și a combaterii faptelor ilicite comise pe raza de competență.

Polițiștii au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 5.000 de lei. Au reținut un permis de conducere și au retras două certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din Seini, în baza activităților desfășurate au recuperat prejudicii în valoare de 1.900 de lei în două cauze penale.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: A fost extras trupul ucraineanului găsit mort. În 4 ianuarie ar fi împlinit 22 de ani

Redactie

MĂRTURII CUTREMURĂTOARE: Șoferul unui troleibuz URBIS a strigat la soția victimei să-și mute mașina din drum (VIDEO)

Vasile Dale

Echipa SVSU Mireşu Mare a câştigat etapa interjudeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.