Important

ISU MARAMUREŞ: Ultima etapă zonală a întrecerilor voluntarilor câștigată de SVSU Poienile de Sub Munte

Ultima etapă zonală a concursurilor serviciilor voluntare pentru situații de urgență din județ s-a desfășurat duminică, 21 mai, în Poienile de sub Munte. În cadrul competiției, participanții s-au întrecut în două probe: “pista cu obstacole pe 100 de metri” și “dispozitivul de intervenţie”.

În concursul de duminică, podiumul s-a prezentat astfel:

  • locul 1- echipa S.V.S.U. Poienile de sub Munte;
  • locul 2- echipa S.V.S.U. Ruscova;
  • locul 3- echipa S.V.S.U. Vișeu de Jos.
    Diploma de fair play a fost conferită reprezentativei S.V.S.U. Repedea.
    Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă urmăresc, printre altele, dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire, respectiv a capacităţii de intervenţie a acestor servicii.Următoarea fază a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din Maramureș este finala județeană, care se va desfășura în data de 14 iunie, în Baia Mare. În finală s-au calificat echipele S.V.S.U. ale comunelor Cernești, Fărcașa, Mireșu Mare, Poienile de sub Munte, Recea, Remeți și Săcel. Succes tuturor!

Te-ar putea interesa si

Concluziile Muzeului Abandonului la 9 luni de la lansarea proiectului

Redactie

Cinci mașini abandonate au fost ridicate astăzi de pe domeniul public al municipiului Baia Mare

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Furtună cu particule de steril peste Satu Nou de Sus și Săsar. Oamenii sunt otrăviți cu bună știință iar Garda de Mediu doarme în papucii statului

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.