EvenimentMaramuresul Istoric

VISEU DE SUS: BAIAT DE 10 ANI LOVIT DE O AUTOUTILITARA. A TRAVERSAT NEREGULAMENTAR

Încălcarea regulilor rutiere şi o clipă de neatenţie vă pot transforma în victime. Un băiat care a traversat strada în fugă, fără să se asigure, îşi va petrece noaptea dintre ani în spital. Recomandăm părinţilor să le reamintească periodic copiilor riscurile la care se expun în momentul în care încalcă normele rutiere.

Pe raza oraşului Vişeu de Sus s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea unui băiat de 10 ani. Din cercetările efectuate la faţa locului poliţiştii au constatat că  băiatul a fost surprins şi accidentat de o autoutilitară, în momentul în care s-a angajat în traversarea străzii în fugă, prin loc nepermis şi fără să se asigure. Datorită leziunilor suferite, pietonul a fost transportat la spital, unde a rămas internat sub supraveghere medicală.

Conducătorul auto, un bărbat de 59 de ani, din Leordina, a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii continuă cercetările. (foto arhiva)

Te-ar putea interesa si

12 persoane sancţionate cu peste 13.000 de lei la o petrecere la Cătălina

Redactie

ACCIDENT RUTIER GRAV PE DJ 187: O maşină cu cinci tinere s-a izbit de un copac (FOTO)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Scandal în stradă la Fersig. Femeie amenințată cu moartea de un adolescent și doi adulți. Totul ar fi pornit de la live-urile de pe tik-tok

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.