BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ACTUALIZARE: BEAT CRITA, UN SOFER A ZBURAT CU MASINA PRIN DOUA CASE DIN VISEU DE SUS SI S-A RASTURNAT. PADURARUL DE LA VOLAN S-A ALES CU DOSAR PENAL (GALERIE FOTO/VIDEO EXCLUSIV)

Accident teribil in urma cu putin timp la Viseu de Sus. Un sofer beat crita s-a urcat la volanul unui autoturism si a condus nebuneste. 

La un moment dat acesta a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila a lovit o casa. Cursa nebuna nu s-a oprit aici, a ricosat intr-un alt imobil, apoi s-a rasturnat.

In urma impactului violent masina a fost distrusa. Cel de la volan a scapat teafar si nevatamat.

Politistii l-au gasit si au stabilit ca individul consumase bauturi alcoolice inainte de a se urca la volan.

In urma accidentului o batrana, proprietara unuia dintre imobile, a facut un atac de panica si a fost dusa la unitatea primire urgenta a Spitalului Orasenesc Viseu de Sus.

Actualizare – IPJ MARAMURES

In urma impactului nicio persoana nu a fost ranita. Soferul, de 24 de ani, din Viseu de Sus, a fos testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentratie de 0.88 mg/l alcool pur in aerul expirat. A fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre de sange în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de conducerea unui autovehicul de catre o persoana aflata sub influenta alcoolului.

CITESTE SI:

https://www.vasiledale.ro/2018/11/30/inca-un-accident-la-viseu-de-sus-a-pierdut-controlul-volanului-si-aintrat-cu-masina-intr-un-cap-de-pod/

Te-ar putea interesa si

SATU MARE: Captură uriaşă de ţigări de contrabandă provenite de la reţelele din Maramureş. Ar fi vorba despre două autoutilitare şi circa un milion de ţigarete (ACTUALIZARE)

Redactie

Sighetean reținut de polițiști pentru comiterea mai multor infracțiuni: violenţă, ameninţare, încălcarea ordinului de protecţie provizoriu

Redactie

FOTO DOCUMENT – SE ANUNȚĂ O LUNA ORIBILĂ PENTRU CÂȚU: Vezi formele de proteste ale polițiștilor pentru luna ianuarie

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.