BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

EXCLUSIV SURSE: ALIANȚA ”NAȘU ȘI CU FINUL” – Scandal între un localnic Libotin, preot și viceprimarul Cupșeniului

Scandal monstru miercuri după amiază pe o uliță din satul Libotin, comuna Cupșeni. Conform surselor noastre incidentul ar fi avut trei protagoniști: un localnic, viceprimarul Nicu Bude și preotul satului.

Viceprimarul Nicu Bude a fost prezent la o acțiune de împrăștiere de piatră pe o uliță ce duce la biserica. Când a ajuns în dreptul porții unui localnic acesta le-ar fi arătat o limită până unde să să pună piatra așa încât apa de pe drum să nu se scurgă în curtea gospodăriei lui. Se pare că vicele nu ar fi fost de acord astfel că a fost fugărit de localnic.

În acțiune ar fi intrat și preotul satului având o lopată în mână. Acesta ar fi sărit în ajutorul vicelui. De aici până la o agresiune asupra localnicului nu a fost decât un pas. Cel puțin așa șușotesc sătenii.

Oficial IPJ Maramureș ne-a informat că un echipaj al Poliției Naționale a fost alertat în jurul orie 15.30. La fața locului polițiștii au identificat două persoane: un bărbat în vârstă de 44 ani (viceprimarul) și unul în vârstă de 76 ani (localnicul). ”Până astăzi nu s-a depus nicio plângere în acest caz” au transmis IPJ Maramureș.

Dar știți cum se spune: nu există fum, fără foc. Așa că vom reveni și cu alte subiecte din zonă. Vă dăm doar o idee: oare cum vor recupera cei de la Drumurile Județene Maramureș o uliță asfaltată fără ca nicio instituție publică să o ceară oficială. E drept, au cerut acest lucru două persoane printre care și un consilier județean. Dar vom reveni pe acest subiect mai în amănunt.

Te-ar putea interesa si

STOP COVID-19: DONEAZĂ ȘI TU – Trebuie să pregătim azi pentru ce va fi mâine!

Vasile Dale

PRESA MARAMUREŞEANĂ ÎN DOLIU: A decedat cronicarul sportiv Ion P. Pop

Vasile Dale

Anul școlar – încă o problemă nerezolvată!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.