National

ACCIDENT MORTAL: Un olandez din Satulung a lovit mortal cu maşina un pieton în localitatea Gâlgău

În 21 iulie, în jurul orei ora 23.10, un bărbat de 57 de ani, cetățean olandez cu reședința în localitatea Satulung, județul Maramureș, a condus autoturismul proprietate personală pe DN1C, dar în localitatea Gâlgău.

El nu a acordat prioritate de trecere unui pieton care ce se afla în traversarea părții carosabile, pe trecerea pentru pietoni.

În urma impactului, pietonul, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Gâlgău, a decedat, iar conducătorul auto şi-a continuat deplasarea până în localitatea Satulung, conform IPJ Sălaj.

În jurul orei 24,00, a anunţat accidentul la poliţiştii din localitatea Şomcuta Mare, judeţul Maramureș. Conducătorul auto a fost testat cu privire la consumul de băuturi alcoolice, rezultatul fiind negativ. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei.

Te-ar putea interesa si

Cresc pedepsele până la 7 ani pentru cruzimea împotriva animalelor sau neglijența acestora. Klaus Iohannis a promulgat legea

Vasile Dale

COVID-19: Încă trei decese confirmate

Vasile Dale

SALVARE ÎN MUNŢII ŢIBLEŞULUI: Un bărbat A CĂZUT 70 de metri într-o râpă, cu tot cu TRACTORUL în care se afla (FOTO-VIDEO DRAMATIC)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.