Eveniment

CU AJUTORUL CELUI TÂLHĂRIT: Un băimărean, bănuit de comiterea unei tâlhării, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore

Reclamarea fiecărei infracţiuni sau fapte antisociale face parte din lupta împotriva infracţionalităţii! Poliţiştii maramureşeni îi apreciază pe cei care îşi asumă un rol activ în viaţa comunităţii şi vin astfel în sprijinul oamenilor legii.

Un arădean de 19 ani a reacţionat fără ezitare în momentul în care a fost tâlhărit pe raza municipiului Baia Mare.

Tâlhăria a fost comisă duminică, 19 august, în jurul orei 21.00, pe bulevardul Independenţei din municipiu. Arădeanul, căruia i-a fost smuls lănţişorul de aur de la gât, a alergat după bărbatul necunoscut care a comis fapta.



Chiar dacă a reuşit să-şi recupereze bunul sustras, tânărul a solicitat sprijinul poliţiştilor pentru identificarea, prinderea şi luarea măsurilor legale faţă de autor.

Deplasaţi de urgenţă la locul faptei, poliţiştii de investigaţii criminale au demarat activităţile specifice de cercetare şi investigare a unei astfel de fapte. De un real folos în soluţionarea cazului au fost semnalmentele autorului, puse la dispoziţia anchetatorilor de către victimă.

S-a reuşit identificarea unui tânăr de 28 de ani, din Baia Mare, bănuit de comiterea tâlhăriei. În cursul zilei de azi, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

Sesizaţi 112 de fiecare dată când sunteţi martorii sau victimele unei infracţiuni! Nu interveniţi dacă consideraţi că vă este pusă în pericol viaţa şi integritatea corporală, însă încercaţi să reţineţi cât mai multe semnalmente şi detalii ale autorilor! Aceste aspecte sunt de un real folos poliţiştilor care investighează cazul.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Un copil din Trestia s-a împuşcat cu un pistol cu aer comprimat (ACTUALIZARE)

Redactie

ACCIDENT RUTIER: Minoră de 8 ani, lovită de o maşină la Sighetu Marmației

Redactie

COD GALBEN: Pericol de inundaţii pe râurile Vişeu, Iza şi Lăpuş

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult