Eveniment

O MÂNĂ DE AJUTOR: Pompierii maramureşeni aflaţi în concediu au contribuit la stingerea unei incendii la o casă de vacanță din zona de agrement Tășnad (VIDEO)

În seara de miercuri, 22 august, la ora 20:30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu la o casă de vacanță din zona de agrement Tășnad.


La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Tășnad și a Detașamentului de Pompieri Carei, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă şi cu o ambulanţă SMURD.

La momentul sosirii forțelor de intervenție, flăcările se manifestau violent la acoperișul și la mansarda imobilului, existând pericolul extinderii acestora la întreaga construcție. După ce s-au asigurat că nu există persoane surprinse în imobil, pompierii au acționat concomitent atât pentru lichidarea incendiului, cât și pentru evacuarea unor bunuri.

La această intervenție au contribuit și pompieri din județele: Bistrița Năsăud, Maramureș și Cluj aflați în concediu în stațiune, dar și un pompier încadrat la Detașamentul de Pompieri Carei, care locuiește în apropierea zonei de agrement și care, deși se afla în timpul liber, și-a oferit sprijinul.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la un cuptor amplasat necorespunzător ori neprotejat termic faţă de materialele combustibile din jurul acestuia.

În urma incendiului a ars acoperișul imobilului şi s-a degradat mobilierul din trei camere situate la mansardă. Din fericire, nu au existat victime, spun reprezentanţii ISU Satu Mare.

 

Te-ar putea interesa si

CUTREMUR DE SUPRAFATA IN MARAMURES: S-AU ZGUDUIT MUNTII MARAMURESULUI LA POIENILE DE SUB MUNTE SI VISEU DE SUS

Vasile Dale

Băimărean, multiplu campion național la atletism, candidat la alegerile locale din Burglengenfeld: «M-aș bucura din inimă să vină cât mai mulți români la vot»

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Un șofer și-a pierdut paletul cu bolțari într-o intersecție din Baia Mare. Un alt șofer și-a distrus roțile mașinii

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.