BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

PROCURORII FAC DOSARE CITIND ARTICOLELE NOASTRE: Anchetă penală pe numele carantinaţilor din Sighet (VIDEO)

Purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei a fost înregistrat, la data de 01.04.2020, un dosar penal, având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi ped. de art. 352, alin. 1 şi 9 din Codul penal, constând în aceea că mai multe persoane, aflate în carantină la Motelul Nova din Sighetu Marmaţiei, nu respectă restricţiile stabilite în perioada de carantină, privind separarea de alte persoane, în sensul că s-au întâlnit în barul motelului, practicând jocuri de societate şi consumând diverse băuturi.

Aspectele mai sus arătate au fost filmate şi postate pe reţeaua de socializare Facebook, imaginile fiind difuzate şi de către postul de televiziune Antena 1, în cadrul emisiunii Observator.

Aspectele sesizate au fost comunicate şi DSP Maramureş.

Precizăm faptul că activităţile procedurale efectuate în timpul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, precum şi a principiului prezumţiei de nevinovăţie.

Citiţi şi

Te-ar putea interesa si

Agresiune fizică între doi bărbați la Arieșu de Câmp

Redactie

ACTUALIZARE: Bilanțul național urcă la 146 de decese ale unor persoane infectate cu coronavirus

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Liniuțe pe bd Independenței din Baia Mare. Este plin de inconștienți la volan

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.