BREAKING NEWSRecomandate

FOTO: ARESTAȚI PREVENTIV PENTRU 30 de zile: Vezi cine sunt cei care s-au bătut în marketul din Baia Mare

În baza probatoriului administrat în urmă cu puțin timp magistrații de la Judecătoria Baia Mare au admis cererea procurorilor și au dispus arestarea pentru 30 de zile a șapte persoane implicate în starea conflictuală de din Baia Mare.

Numele celor arestați pentru 30 de zile

DRĂGAN I. CORNEL (PORECLIT CICI)Inculpat
DRĂGAN R. FLORINInculpat
DRĂGAN MARIUSInculpat
IORDAN C. CONSTANTIN IONUŢInculpat
REZMIVEŞ CIPRIAN BOBIInculpat
DRĂGAN I. IULIUInculpat
REZMIVEŞ E. BENIAMINInculpat

Complet: Complet JDL 4 penal
Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt:

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 1494/P/2020, din data de 7 mai 2020 şi în consecinţă:

În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 zile, de la 7 mai 2020 până la 5 iunie 2020, inclusiv, a inculpaţilor:

– DRĂGAN CORNEL sub acuzaţia comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe prev. de art. 193 alin.2 C.p. cu aplicarea art. 77 lit. a C.p.

– IORDAN CONSTANTIN – IONUŢ sub acuzaţia comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe prev. de art. 193 alin.2 C.p. cu aplicarea art. 77 lit. a C.p.

– DRĂGAN IULIU sub acuzaţia comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe prev. de art. 193 alin.2 C.p.

– REZMIVEŞ BENIAMIN, sub acuzaţia comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe prev. de art. 193 alin.2 C.p. În temeiul art. 223 alin. 1 lit. d şi alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 zile, de la 7 mai 2020 până la 5 iunie 2020, inclusiv, a inculpaţilor:

– DRĂGAN FLORIN, sub acuzaţia comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe prev. de art. 193 alin.2 C.p. cu aplicarea art. 77 lit. a C.p. – DRĂGAN MARIUS, sub acuzaţia comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe prev. de art. 193 alin.2 C.p. cu aplicarea art. 77 lit. a C.p.

– REZMIVEŞ CIPRIAN – BOBI, sub acuzaţia comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe prev. de art. 193 alin.2 C.p. cu aplicarea art. 77 lit. a C.p.

Respinge solicitarea inculpaţilor, în sensul de a se dispune împotriva acestora măsura preventivă a arestului la domiciliu sau măsura preventivă a controlului judiciar.

În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia . Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare cu inculpaţii şi Ministerul Public. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 7 mai 2020.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  1384/2020  07.05.2020

CITEŞTE ŞI

Te-ar putea interesa si

Fiul Sorinei Pintea, față în față cu denunțătorul mamei sale: „Mi-a spus că a avut o înțelegere cu Liviu Marian Pop”

Vasile Dale

EXCLUSIV: E GROASĂ RĂU DE TOT – Scandal sexual într-o școală generală din orașul lui MORAR! Copil de clasa a VIII-a ar fi făcut sex cu o elevă de clasa a VI-a în unitatea de învățământ

Vasile Dale

FOTO CITITORI: O maşină a ajuns în şanţ pe DJ184

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.