Maramuresul Istoric

RUTIERE: Accident cu o victimă la Vişeu de Sus, minor depistat de poliţişti conducând o motocicletă neînmatriculată la Bârsana

Aseară, în jurul orei 21.45, poliţiştii din Vișeu de Sus s-au deplasat pe DN 18 pe raza localităţii unde a avut loc un accident de circulație soldat cu o victimă. În urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat faptul că un tânăr de 19 ani în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă la dreapta, a intrat în derapaj și s-a răsturnat pe plafon, în curtea unui imobil, la o distanță de 20 de metri față de DN 18.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei tinere de 19 ani care se afla în calitate de pasager pe locul din dreapta față și care a fost transportată, cu mijloace proprii, la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus, unde a rămas internată sub supraveghere medicală
Poliţiştii au testat conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Tânărul a fost condus la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus, unde i s-au recoltat mostre de sânge și urină, în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.
În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de “vătămare corporală din culpă”.

Ieri, poliţiştii din Ocna Şugatag în timp ce efectuau controlul și supravegherea traficului rutier pe D.J.185 Valea Muntelui din localitatea Bârsana au oprit pentru verificări o motocicletă care nu avea montate plăcuțe cu numărul de înmatriculare.

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat conducătorul motocicletei ca fiind un tânăr de 17 ani din Bârsana şi au constatat că motocicleta nu este înmatriculată.

 În cauză se efectuează cercetări faţă de minor, sub aspectul comiterii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

FOTO / VIDEO – EXCLUSIV – DN18 BLOCAT. Sighetu Marmației a fost inundat. În Dumbrăvița și Dragomirești a căzut grindină și a distrus totul în cale

Vasile Dale

ACCIDENT PE DJ 186: O minoră de 13 ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de o maşină la Săliştea de Sus

Redactie

ALCOOL SI PACANELE FARA RESTRICTII: INDELETNICIRILE ELEVILOR IN BIRTURILE COMUNALE. ASTAZI MOISEI (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.